Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 18, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2016 Tak jsem včera přinesl WD2 domů z JRC a dal tomu šanci. Když to člověk nebere jako klon GTA a řeší mise hackováním a ne střílením tak to tak hrozné není;) Někdo jiný kdo ještě hraje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2016 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2016 Tak již jede i multiplayer;) pořád nikdo na coop mise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 25, 2016 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2016 Tak dohráno+Platinka=lock. dal bych tak 7.5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Listopad 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 škoda že ti nikdo neodepsal.. jde vidět jak je aktivita fora na nule. Viděl jsem gameplay videa, Watch Dogs 1 byl otřesný nelibila se mi ta hra spusta bugů grafických nedostatků příšerná fyzika, watch dogs 2 jde trochu jiným směrem a docela mě to zaujalo.. počkám jsi tak do ledna pak jsi to zahraju jak funguje Multiplayer a coop ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 28, 2016 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 Hele coop jedeš mise primo znacene multiplayer coop mimo hlavni i vedlejsi linku. Pak pvp je, že oznacis sebe za cil a honi te policie a pak i lidi co se pripoji nebo naopak. Pak je jeste hackerskej utok kde se te nekdo snazi hacknout a ty musis zjistit kdo to je z tveho okoli. Pvp funguje formou invaze kdyz hrajes automaticky nebo to muzes manuelne vyhledat pres menu. Pribeh solidni s myslenkou aktualni si myslim. Spousta legracnich situaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 @Buladog neřekl bych, že aktivita fóra je na nule, to spíš ty sem jen příjdeš jednou za čas a napíšeš hromadu příspěvků najednou, tak možná proto ti to tak příjde. Tak to jen na okraj Jinak abych nebyl OT, tak zrovna dnes jsem četl od "ostřílených" hráčů na chatboxu, že zrovna WD2 kopíruje některé elementy z prvního dílu a v mnohém se oproti němu ani neposunul. Aspoň vidiš, že co názor, to originál CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Listopad 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2016 @drak3go určitě jsi četl můj názor a co je stejné, tak určitě fyzika aut - ta je katastrofální, ale možná o malinko lepší, než v 1 .. co mi přijde naopak oproti prvnímu dílu horší je systém hackování, přijde mi trošku chaotický, což je ale vykoupeno mnohem větším výběrem možností hacku. Graficky mi hra přijde jako hezčí GTA 5, mapa je poměrně velká. Co mi vyloženě nevadí, ale zamrzí je občasný pád FPS na PS4 PRO hlavně při jízdě autem. Zatím jsem asi v půlce hry, potom napíšu opět krátkou recenzi. CiD a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goblinN82 Odesláno Únor 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2017 včera dostalo Watch Dogs 2 update 1.11 koho by zajímal seznam změn tak je to uvedeno zde: http://www.playstationlifestyle.net/2017/02/13/watch-dogs-2-update-1-11-10gb-adds-free-content-preps-upcoming-dlc/#/slide/1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.