Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Watch dogs 2


mirai_trunks

Recommended Posts

  • Junior Moderators

Tak jsem včera přinesl WD2 domů z JRC a dal tomu šanci. Když to člověk nebere jako klon GTA a řeší mise hackováním a ne střílením tak to tak hrozné není;) Někdo jiný  kdo ještě hraje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

škoda že ti nikdo neodepsal.. jde vidět jak je aktivita fora na nule. Viděl jsem gameplay videa, Watch Dogs 1 byl otřesný nelibila se mi ta hra spusta bugů grafických nedostatků příšerná fyzika, watch dogs 2 jde trochu jiným směrem a docela mě to zaujalo.. počkám jsi tak do ledna pak jsi to zahraju :)

 

jak funguje Multiplayer a coop ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

Hele coop jedeš mise primo znacene multiplayer coop mimo hlavni i vedlejsi linku. Pak pvp je, že oznacis sebe za cil a honi te policie a pak i lidi co se pripoji nebo naopak. Pak je jeste hackerskej utok kde se te nekdo snazi hacknout a ty musis zjistit kdo to je z tveho okoli. Pvp funguje formou invaze kdyz hrajes automaticky nebo to muzes manuelne vyhledat pres menu. Pribeh solidni s myslenkou aktualni si myslim. Spousta legracnich situaci. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

@Buladog neřekl bych, že aktivita fóra je na nule, to spíš ty sem jen příjdeš jednou za čas a napíšeš hromadu příspěvků najednou, tak možná proto ti to tak příjde. Tak to jen na okraj :)

Jinak abych nebyl OT, tak zrovna dnes jsem četl od "ostřílených" hráčů na chatboxu, že zrovna WD2 kopíruje některé elementy z prvního dílu a v mnohém se oproti němu ani neposunul. Aspoň vidiš, že co názor, to originál :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@drak3go určitě jsi četl můj názor a co je stejné, tak určitě fyzika aut - ta je katastrofální, ale možná o malinko lepší, než v 1 .. co mi přijde naopak oproti prvnímu dílu horší je systém hackování, přijde mi trošku chaotický, což je ale vykoupeno mnohem větším výběrem možností hacku. Graficky mi hra přijde jako hezčí GTA 5, mapa je poměrně velká. Co mi vyloženě nevadí, ale zamrzí je občasný pád FPS na PS4 PRO hlavně při jízdě autem. Zatím jsem asi v půlce hry, potom napíšu opět krátkou recenzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu