djbrouk Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Lidi mám dotaz,včera jsme tu řešili,že Call of Duty: Modern Warfare digi verzi si nezahraju bez placky COD IW v mechanice.Takže vlastně po dohrání hry na placce,kdybych ji prodal,už pak nespustím digi verzi Call of Duty: Modern Warfare ? Takže vlastně ani nejde sdílet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 AnoSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Tak s tím jsem se ještě nesetkal,aby digi verze nebyla samostatně hratelná.Takže to vývojáři vymysleli tak ,aby jsme si hru nechali na věčné časy a nikdy jinak.... A u digi verze obou her už to sdílet půjde??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Ano Jde o to ze studio chtelo aby se hra prodavala jen spolu protoze mnoho lidi ma zajem jen o remaster ale rika se ze asi modern warfare bude pozdeji prodejne i samostatne Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 21, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 A poslední,asi naivní,otázka. Tak digi kód,co je v krabičkové verzi,je jen použitelný jednou (jako ostaní kódy) nebo si to zahraje každý kdo má placku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Jednou Aspon co jsem si o tom zjistoval treba se pletu a nekdo to uvede na pravou miru ale co jsem zjistil je to tak proto jsem hru vzal radeji na pc Sent from my iPhone using Tapatalk djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Ahoj, jen se chci zeptat, jak to přesně je s Legacy Edition pro Xbox One a konkrétně hrou Modern Warfare. Je v balení nějaký kód pro tuto hru nebo to je na blurayi a i jako druhej majitel si tu hru budu moc zahrát? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Je tam kod, ktery uz podruhe nelze pouzit. Tzn., ze si Modern Warfare uzije pouze prvni majitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Leden 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2017 Tak jsem ještě trochu googlil a zjistil jsem, že PS 4 to má řešeno jinak než Xbox One a PC. PS 4 má kód, kdežto XO a PC to mají na disku a žádný kód není třeba - viz první bod na https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Code-Support-for-Call-of-Duty-Infinite-Warfare-and-Call-of-Duty-Modern-Warfare-Remastered Pokud by to někdo mohl z vlastní zkušenosti potvrdit nebo vyvrátit, tak bych byl rád, ale takhle to vypadá docela jasně. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 13, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2017 @noba zní to přesně tak, jak říkáš. Snad to někdo s fyzickou kopií hry COD: IW bude moct potvrdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Leden 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2017 Nakonec jsem koupil vloni na black friday radši digi verzi,hlavně kvůli sdílení. Jak to bylo nové,málo se o tom vědělo,a jak koukám,pořád není jasno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Leden 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2017 Tak už konečně můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Hru jsem si koupil a už jsem asi 3. majitel. Na disku jsou obě hry s tim, že u MW je jen 350 MB a dalších skoro 80 GB se stáhne z netu, ale není potřeba žádný kód,takže si obě hry může zahrát kdokoliv. Jen u PS 4 to je na kód. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2017 Tak to ti jako PS4kar zavidim. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2017 To bude určitě tou ,,bombastickou'' spoluprací mezi SONY a Activisionem takový bonus drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.