Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy edition


djbrouk

Recommended Posts

Lidi mám dotaz,včera jsme tu řešili,že Call of Duty: Modern Warfare digi verzi si nezahraju bez placky COD IW v mechanice.Takže vlastně po dohrání hry na placce,kdybych ji prodal,už pak nespustím digi verzi Call of Duty: Modern Warfare ? Takže vlastně ani nejde sdílet? :wacko:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Tak jsem ještě trochu googlil a zjistil jsem, že PS 4 to má řešeno jinak než Xbox One a PC. PS 4 má kód, kdežto XO a PC to mají na disku a žádný kód není třeba - viz první bod na https://support.activision.com/articles/en_US/FAQ/Code-Support-for-Call-of-Duty-Infinite-Warfare-and-Call-of-Duty-Modern-Warfare-Remastered
Pokud by to někdo mohl z vlastní zkušenosti potvrdit nebo vyvrátit, tak bych byl rád, ale takhle to vypadá docela jasně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už konečně můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Hru jsem si koupil a už jsem asi 3. majitel. Na disku jsou obě hry s tim, že u MW je jen 350 MB a dalších skoro 80 GB se stáhne z netu, ale není potřeba žádný kód,takže si obě hry může zahrát kdokoliv. Jen u PS 4 to je na kód.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu