kingcz Odesláno Listopad 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2016 Ahoj lidi, nevím jestli podobný topic už bylo, ale myslím si, ze tohle není zbytečná věc znovu si upozornit. Často zde na fóru vidím nové příspěvky se změnou přihlášených údajů účtu bezvědomí pravého majitele. Tady nejde jen o PSN účet ale i o riziko zneužití osobních údajů a plateb dokonce i dočasné banování účtu, kdo na tohle narazil, určitě zná ten pocit. Proč dvoufaktorová autentizace, když už mám silný heslo? Pochybuji, že to někdo prolomí. Fajn tak tohle už není pro tebe, ale pro ostatní kdo si cení svého účtu, fakt doporučuji si to aktivovat. Budete vždy smskou vědět, když někdo se pokusí přihlásit na vás účet, ale máte jistotu, že se mu to nepodaří, i v případě, že má přihlašovací údaje. Leda že má i vás mobil pak už mu nic nebrání dostat se do vašeho účtu. Sorry. Zde si aktivujte. P.S: Nezapomeňte si někam bezpečného zapsat těch 8 jednorázových záložních kódů, v případě když nemáte přístup k mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Leden 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Zdravím, chce to pak i potvrzení sms kódem, když se přihlašuje konzole? Nebo jen když se přihlašujete přes web a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Přes konzoli to nechce. Pouze web. Ale mám pocit že při nastavování sem měl na výběr jestli chci i konzoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Přes konzole je to jednorázové dokud se neodhlasujes. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Leden 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2017 Ok, díky za odpovědi. Už jsem to vyzkoušel. Přes web to chce teď sms potvrzení, ale konzole ne. Zřejmě dokud se neodhlásím a nebudu zase přihlašovat, jak píše kingcz. Ale to je jedno, šlo mi hlavně o to, abych to sms heslo nemusel zadávat při každém zapnutí konzole a připojení k netu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaprtek Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Otravnější věc než dvoufázové ověřování účtu jsem neviděl. Kartu stejně na účtu nemám, tak je mi jedno, jestli mi ho někdo "čorne" v takovém případě stačí kontaktovat tech. support, říct jim na jaký email byl účet registrován, popřípadě ser. číslo konzole, z které byl v poslední době používán a přístup k účtu vám vrátí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakez Odesláno Leden 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Když se snažím aktivovat 2-step verification tak po zadání číslo a kódu co mi přijde smskou když dám potvrdit tak vyskočí "This email address is already associated with another Sony group servis" Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2017 Nahodou nemas Xperia a svuj PSN email zaregistrovany na nakem jinem Sony strance krome PSN? Prohlidni si stare maily, jestli tam nemas naky jiny nez playstation.comSent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snakez Odesláno Leden 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2017 Tak mám foťák Sony RX-100, takže budu muset asi na PSN nahodit jiný email. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Leden 14, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2017 Zkus se prihlasit na sony.cz, pokud se ti podari prihlasit, tak asi jsi tam zaregistrovany, pak staci smazat ucet tam, nebo lepsi zmenit email adresu na jinou nez PSN email. Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Ahoj, nevíte někdo proč mi přijde občas sms od "verify" s přihlašovacím kódem? Mám aktivované dvoufázové ověřování a občas mi tato sms přijde sama o sobě, aniž bych se někde přihlašoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 před 2 hodinami, killl napsal: Ahoj, nevíte někdo proč mi přijde občas sms od "verify" s přihlašovacím kódem? Mám aktivované dvoufázové ověřování a občas mi tato sms přijde sama o sobě, aniž bych se někde přihlašoval. S největší pravděpodobností někdo přišel na tvé heslo a tím pádem už to asi lítá po různých forech atd, doporučuji změnit a spam by měl přestat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exie Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Jako "dvoufázové ověření" pomalu je mít jako povinnost. Mám ho taky a je to k užitku. Sice moje heslo by nerozluštil ani Pentagon, ale hodí se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killl Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Díky za rady, myslel jsem si, že to tak bude. Heslo jsem změnil a snad bude vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 2, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 pokut hacknou data ze sony muzete mit heslo i 40 znaku a nepomuze to. uctu se prodava porad spousta hlavne v rusku takze to nekde furt presakuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.