Junior Moderators basildon Odesláno Leden 28, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2018 Teploty si muzes nastavit v Dashlaunchi, s nastavenim v Aurore nemam zkusenosti a videl jsem to poprve v tom videu. Jinak nastavení v Dashlaunchi je zde https://console-forum.net/tema/181442-aurora/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stringo Odesláno Únor 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2018 Ahojte, potřeboval bych poradit. Mám nově nainstalovanou Auroru 0.6b a nejsou mi jasné následující věci: 1.Našel jsem v nastavení položku SKRIPTY a nějak netuším, co to je, na co to je a proč to tam je? 2.Jak se dá změnit pozadí Aurory a uvítací logo, když kliknu na stažení, tak se nic neděje. 3.Co je to UNITY a k čemu je dobré se zaregistrovat? 4.Na netu se dají stáhnout nějaké "profily" pro Auroru, jak jsem tak pochopil, tak jde asi o grafické zpracování prohlížení seznamu her, jak se to dá vyzkoušet, když to otevřu ve správci souborů, tak se nic neděje, takže se to musí asi někam přesně uložit a potom to bude možné v nastavení zobrazit? Děkuju moc za rady a informace :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.