Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

přehrávání CD a DVD disky na PS4


JasonDinAlt

Recommended Posts

předpokládám, že budu za blba, ale po roce vlastnictví PS4 mne napadlo poslechnout si mp3 na normálním CD a pak si pustit film na DVD disc. MP3 je vypálený a DVD disk s filmem je originál. Bohužel to zřejmě nejde, konsole nabízí možnost přehrát jen z media server nebo z Flash paměti. Nahoře vpravo mi bliká ikonka bílého disku a nic se neděje. Tak trochu jsem šokován, stroj, který umí skoro vše, vlastně neumí to naprosto základní, na rozdíl od starší PS3...anebo jsem fakt tupý, že mi to nejde nastartovat?!? Media Player je naprosto aktuální. PS3 sice měla občas problémy s přehráváním media serverů, ale co se disků týče, naprosto žádné, včetně většina Xvid, DivX atd.

Je nějaká možnost naučit Media Player aby přehrál standardní DVD a CD? Originální BluRay disk s filmem jsem již zkoušel a toho přehrává naprosto bezproblémově. .    

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji za rychlou odezvu

tak jsem vložil ten samý DVD disk ještě dvakrát do mechaniky PS4, Poprvé žádný výsledek, dokonce konzole zablokoval tak, že i když jsem jí řádně vypnul přes menu, blikala ještě další hodinu a musel jsem jí vypnout napevno. Po zapnutí a dalšího restartu jsem to zkusil znovu a tentokrát disk s filmem jede jako by nic...Bohužel normální CD s mp3 nebo Audio-CD opravdu nejde a pokaždé způsobuje blokace konzoly (žádné hlášky typu nesprávný formát jako u PS2 nebo PS3), musím pak resetovat napevno. I když DVD funguje, nerozumím tomu, proč takový vyspělý stroj nemá software pro tak banální věc jako je CD, to se asi svět opravdu mění a všechny jedou na Flash. Za pár let nespustím již nic ze svých několik stovek CD, protože nové stroje to nebudou umět...no jo vinylové desky jsou také historie a zřejmě CD je bude následovat. Každopádně děkuji ještě jednou za odkaz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo, to máš nejspíš pravdu, on-line hraní se platí, hudba také, skoro všechny on-line hry se kupují buď jen v základě a skoro za vše hezké musíš doplácet, anebo rovnou kupuješ deluxe nebo definitive edice. Anebo musíš koupit seasons pass, abys zahrál nové mapy a měl přistup do lepšího vybavení....hraní se za posledních 10-12 let strašně změnilo a nevím zda k lepšímu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 years later...
  • spenat locked, pinned a unpinned this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu