Snajper2 Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 stojí ta hra za to? uvažujem nad ňou už dlhší čas, a neviem, či sa ju oplatí kúpiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Nevím nad čím přemýšlíš. Perfektní hra alespoň teda pro mě kdy jsem jí odehrál jak na PS3 tak i na PS4. Manoust reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 Já ji měl na ps4, mě hra nesedla, chyběl mi tam nějaký úvod k seznámení se s postavami na to abych uznal, že jsou dobře udělané, místy to na mě působilo až směšně, přišlo mi, že hra se snaží zapůsobit silným dojmem jak vyzrálé má osobnosti a stále si na to hraje aniž bych jí to věřil. Grafika venku je ošklivá, je to remaster z ps3, v budovách je to slušné Stealth a boj na blízko není špatně vyřešený, crafting také slušný, střelba z pistole na tom byla hůř, hrál jsem to asi 3 hodiny, dál jsem neměl důvod pokračovat nic dalšího mě nelákalo a osobně jsem se divil jak všichni vychvalují super příběh, protože pro mě to nebylo nic extra, za mě nadprůměr 7/10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 hra desetileti bez a kup to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Listopad 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2016 nevahej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 Dneska se dá sehnat za pěkný peníz a co se všeho týče je to jedna z lepších her které jsem hrál na PS 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 29, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2016 pokut v téhle hře někdo aktivně střílí tak nejspíš hraje na easy a pak je to celé jedno. Tohle není CoD kde po 3 hodinách je člověk ve 75% hry. Já na Hard napoprvé to měl na 20+hodin. Za 3 hodiny nepotkáš víc než 3 charaktery a nic zásadního se nestane. Tldr: za 400kč co to seženeš z druhé ruky je to jedna z nej her na PS. Pro nováčky s PS4 pro ve 4k must buy. Jinak must buy. Pokut bych měl hrát 3 hry na PS4 tak Last of us + Uncharted + Bloodborne je jasnej důvod koupit jetou ps4 za 4-5k a ktomu hry za pár peněz. UnholyU reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Dyt jooo... zalozime novy tema kdyz todle je az na druhe strane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Prosinec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2016 Lock... Pokračujte ve výše uvedeném topicu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts