Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Last of Us (Remastered)


Snajper2

Recommended Posts

Já ji měl na ps4, mě hra nesedla, chyběl mi tam nějaký úvod k seznámení se s postavami na to abych uznal, že jsou dobře udělané, místy to na mě působilo až směšně, přišlo mi, že hra se snaží zapůsobit silným dojmem jak vyzrálé má osobnosti a stále si na to hraje aniž bych jí to věřil.

Grafika venku je ošklivá, je to remaster z ps3, v budovách je to slušné

Stealth a boj na blízko není špatně vyřešený, crafting také slušný, střelba z pistole na tom byla hůř, hrál jsem to asi 3 hodiny, dál jsem neměl důvod pokračovat nic dalšího mě nelákalo a osobně jsem se divil jak všichni vychvalují super příběh, protože pro mě to nebylo nic extra, za mě nadprůměr  7/10.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Junior Moderators

pokut v téhle hře někdo aktivně střílí tak nejspíš hraje na easy a pak je to celé jedno. Tohle není CoD kde po 3 hodinách je člověk ve 75% hry. Já na Hard napoprvé to měl na 20+hodin. Za 3 hodiny nepotkáš víc než 3 charaktery a nic zásadního se nestane. Tldr: za 400kč co to seženeš z druhé ruky je to jedna z nej her na PS. Pro nováčky s PS4 pro ve 4k must buy. Jinak must buy. Pokut bych měl hrát 3 hry na PS4 tak Last of us + Uncharted + Bloodborne je jasnej důvod koupit jetou ps4 za 4-5k a ktomu hry za pár peněz.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • CiD locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu