Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nejdemi obraz

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
před 12 hodinami, CiD napsal:

Mas na TV vybrany spravny hdmi? :)) Zkousel si i s puvodnim hdmi kabelem co byl u PS?

Ano , vybrany spravny port HDMI , zkousel jsem i puvodni.

Smartmax:

V datartu mi tvrdil, ze si u nej zakaznik koupil PS4 Pro a stezoval si, ze na sve 4k TV nepoznal rozdil v kvalite obrazu oproti PS4. Po vymeneni HDMI kabelu se udajne kvalita zlepsila. Abych rekl pravdu , nejsem zase takovy odbornik, takze jsem dal na radu cloveka, ktery tyto produkty prodava a mel by byt proskoleny. Ja se pohybuji v sekci silnoproud =D , takze jsem to nemohl vyvrati. Samozrejme mas pravdu, proc by davali do baleni , kabel se kterym nesplnis podminky 4K. Souhlasim, ale 600,- navic me neurvalo a HDMI kabel se vzdy hodi.

• 0
Odesláno

Jojo, všichni tyhle "znalci" jsou perfektně proškolení, mají na to školy, povětšinou základní školu, nebo nějaký ten učební obor včelařského zaměření. Kabel, co se dává ke konzoli je plně dostačující a není potřeba dokupovat další. Jenže tebe 600 Kč nezabije a "proškolený prodejce" byl jistě rád za nějakou tu drobnou korunku k výplatě navíc za prodaný kabel. Jinak je to pochopitelné, že kabel za 600 Kč ukazuje lépe, než ten dodávaný s konzolí, protože to tak prostě chce tvoje mysl a ty to chceš vidět. Znáš ten pocit, že když sedneš do svého auta po servisu a chceš si říkat, že jede rychleji, tak rychleji nejede a 30 koní v servisu ti vážně nepřidali, jen si to namlouváš .. to je úplně to samé. Já to jednou dokonce nevydržel a v nejmenovaném obchodě jsem musel zakoupit konzoli PS4 a Xbox One, abych těm "proškoleným znalcům" dokázal, že PS4 má opravdu přibalené hry na krabičce a Xbox One pouze formou kódu (digitálně), toť asi můj názor na tyto "znalce". Investovat do lepšího kabelu se vyplatí možná až tak od 15m, ale o tom by se také dalo vést dlouhou diskuzi ...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu