mihaldca Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 Dobrý deň, viete mi poradiť keď si zapnem konzolu tak najprv bliká na modro potom sa zasvieti na bielo ale obraz mi nejde Ďakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 2, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 před 12 hodinami, Nadzi napsal: ak kupis akykolvek label tak kvalita vystupneho signalu bude rovnaka jak s kablom za 1 euro tak s kablom za 30 eur Nepatří to sem do této diskuze, ale s tímhle tvrzením se nedá souhlasit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smartmax Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Sony asi ví, co k tomu bundluje za kabel...takže zbytečné kupovat jinej,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 před 12 hodinami, CiD napsal: Mas na TV vybrany spravny hdmi? :)) Zkousel si i s puvodnim hdmi kabelem co byl u PS? Ano , vybrany spravny port HDMI , zkousel jsem i puvodni. Smartmax: V datartu mi tvrdil, ze si u nej zakaznik koupil PS4 Pro a stezoval si, ze na sve 4k TV nepoznal rozdil v kvalite obrazu oproti PS4. Po vymeneni HDMI kabelu se udajne kvalita zlepsila. Abych rekl pravdu , nejsem zase takovy odbornik, takze jsem dal na radu cloveka, ktery tyto produkty prodava a mel by byt proskoleny. Ja se pohybuji v sekci silnoproud =D , takze jsem to nemohl vyvrati. Samozrejme mas pravdu, proc by davali do baleni , kabel se kterym nesplnis podminky 4K. Souhlasim, ale 600,- navic me neurvalo a HDMI kabel se vzdy hodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Jojo, všichni tyhle "znalci" jsou perfektně proškolení, mají na to školy, povětšinou základní školu, nebo nějaký ten učební obor včelařského zaměření. Kabel, co se dává ke konzoli je plně dostačující a není potřeba dokupovat další. Jenže tebe 600 Kč nezabije a "proškolený prodejce" byl jistě rád za nějakou tu drobnou korunku k výplatě navíc za prodaný kabel. Jinak je to pochopitelné, že kabel za 600 Kč ukazuje lépe, než ten dodávaný s konzolí, protože to tak prostě chce tvoje mysl a ty to chceš vidět. Znáš ten pocit, že když sedneš do svého auta po servisu a chceš si říkat, že jede rychleji, tak rychleji nejede a 30 koní v servisu ti vážně nepřidali, jen si to namlouváš .. to je úplně to samé. Já to jednou dokonce nevydržel a v nejmenovaném obchodě jsem musel zakoupit konzoli PS4 a Xbox One, abych těm "proškoleným znalcům" dokázal, že PS4 má opravdu přibalené hry na krabičce a Xbox One pouze formou kódu (digitálně), toť asi můj názor na tyto "znalce". Investovat do lepšího kabelu se vyplatí možná až tak od 15m, ale o tom by se také dalo vést dlouhou diskuzi ... CiD, Kinimod84 a Manoust reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Tak pokud sis kvuli tem nymandum kopil dve konzole , tak to ti tleskam i usima =D To si myslim , ze neni za potrebi =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2016 Takze mel jsem vzdalenou spravu primo se SAMSUNGEM , restartovali porty a nic... ja si osobne myslim , ze je to v nejakem nastaveni , ktere spolu nechce komnikovat PS4 vs. TV. Pristi tyden ma prijet servis , ale obavam se , ze to bude porad stejny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 4, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2016 Zkus updatovat firmvare PS4 pro konzole (na te druhe tv co ti to jede) a taky bych zkusil dat tu 4k TV do tovarniho nastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hecis Odesláno Prosinec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2016 Zdar chlapi, tak problem vyresen. Byl to problem TV. Servisak dnes prisel a vymenil zakladni desku s porty a sup??? Uz to fici tak jako ma =) Kazdopadne diky za veskere rady, vsem ochotnym!! Mejte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mihaldca
Dobrý deň,
viete mi poradiť keď si zapnem konzolu tak najprv bliká na modro potom sa zasvieti na bielo ale obraz mi nejde
Ďakujem za odpovede
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.