straceny Odesláno Prosinec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2016 čus, jaké sluchatka pro ps4, poměr cena výkon/kvalita ? STEELSeries Siberia P100 pro PS4 Sony Wireless Stereo Headsed 2.0 Venom Stereo Gaming Headset atd.............. kdo jaké má a může se podělit o zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Za mě sluchatka playstation od sony s prostorovým 7.1 zvukem .. mam je už 6 let a pořád top. Teď stojí 2000kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straceny Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 jak to vypadá po 6 letech s baterií? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Čus, právě velké dilema, jestli jít do Sony Wireless Stereo Headsed 2.0, takže "babo raď" Teď jsou cenově k sehnání od 1699,- Kč vč DPH a to je taková nabídka, že vlastně ani nemůžeš odmítnout že?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Sluchátka to nejsou špatný. Akorát na ně musíš bejt opatrnej. Co se týče mechanický kvality zpracování, tak stojej dost zaprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 tady je přímo odkaz http://www.softcom.cz/eshop/sony-ps4-wireless-stereo-headset-2-0-boxed-white_d168613.html - jsou to ty stejný že? Mechanika - otevírání/zavírání sluchátek při skládání? Hodně se podobají těm sluchátkům od Applu - akorát cena je jinde pravděpodobně to asi bude ta kvalita zpracování ... s tím jsi mě teď dal brouka do hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Za tu cenu není co řešit, zpracování je v pohodě, zvuk taky, jen se k nim nesmíš chovat jako hovado. drak3go, atlas_jakub a straceny reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straceny Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 co se týče opatrnosti u mě ok, jde mi hlavně o kvalitu zvuku, tak že cena/poměr super? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Já je právě teď objednal straceny reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straceny Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 jj jsou za dobry peníze, otázka jestli po vánocích ještě cena nespadne nebo a v lednu až výjde sony Platinum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 No vida za 1700,-.. ja mám teda ještě starší verzi bez kloubů a baterie mi vydrží minimalně 5 hodin.. po odpolední v 11 zapnu pska a vypinam az k ránu takže tak Kvalitka zvuku je s nima super. Ale me už po 6ti letech začínají praskat když je osolim ale furt si je držím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straceny Odesláno Prosinec 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 před 19 minutami, jakubholub napsal: Já je právě teď objednal ty white ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 jojo (mám komplet sestavu v bíle barve jen kameru v cerne) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 před 43 minutami, straceny napsal: jj jsou za dobry peníze, otázka jestli po vánocích ještě cena nespadne nebo a v lednu až výjde sony Platinum Pokles ceny bych osobně nečekal, max. tak že za těch 1700 seženeš někde v akci ty černý, pokud nechceš bílý. A když ti nebudou vyhovovat, tak je myslím celkem bez problémů prodáš na bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Právě teď, woodstock69 napsal: Pokles ceny bych osobně nečekal, max. tak že za těch 1700 seženeš někde v akci ty černý, pokud nechceš bílý. A když ti nebudou vyhovovat, tak ji myslím celkem bez problémů prodáš na bazaru. Já bych právě řekl, že klidně spadnou na cenu 1499,- možná někde v akci i za míň.. ale to je otázka no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Tak možná spadnou, až třeba příští rok v létě ČNB přestane kurv*t měnu. Jen si nemyslím, že důvodem poklesu bude vydání těch nových sluchátek Platinum za 5k nebo nějaký povánoční výprodeje. Ono ty černý sluchátka nejsou všude skladem, resp. v těch levnějších shopech jsou myslím po naskladnění nový várky zase celkem rychle vyprodaný. Alespoň to tak, při pohledu na Heuréku, vypadá: http://sluchatka.heureka.cz/playstation-wireless-stereo-2_0-ps4/#o=2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 před 14 minutami, woodstock69 napsal: Tak možná spadnou, až třeba příští rok v létě ČNB přestane kurv*t měnu. Jen si nemyslím, že důvodem poklesu bude vydání těch nových sluchátek Platinum za 5k nebo nějaký povánoční výprodeje. Ono ty černý sluchátka nejsou všude skladem, resp. v těch levnějších shopech jsou myslím po naskladnění nový várky zase celkem rychle vyprodaný. Alespoň to tak, při pohledu na Heuréku, vypadá: http://sluchatka.heureka.cz/playstation-wireless-stereo-2_0-ps4/#o=2 právě na základě toho, že vyjdou nové sluchátka Platinum, tak očekávám pokles ceny tady těch Gold... jak třeba s dual shockem... vyšel novej a najednou klasickej dual shock k ps4 spadl na 1100,- z 1500,- Ale jak říkám, to je teď otázka :D:D o tom by jsme se mohli dohadovat do ledna..Nic mám je objednaný za 1700,- i tak ta cena je lux.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Slovy klasika: Goldy za 2k a Platinum za 5k není hra na stejným hřišti...není to ani stejná liga, je to úplně jinej sport! Spíš bych čekal časem pokles ceny u Platinum, protože to lidi nebudou kupovat, než zlevnění Goldů. Martinoslav a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 před 4 minutami, woodstock69 napsal: Slovy klasika: Goldy za 2k a Platinum za 5k není hra na stejným hřišti...není to ani stejná liga, je to úplně jinej sport! Spíš bych čekal časem pokles ceny u Platinum, protože to lidi nebudou kupovat, než zlevnění Goldů. to je taky celkem možný ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straceny Odesláno Prosinec 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Nevíte jestli Sony Wireless Stereo Headsed 2.0 mají taky podporu 3D zvuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 3D by měly být právě ty Platinum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 3D zvuk ? a co to ma jako bejt? to jako mate stereo, 7.1surround a ještě "3D" zvuk? Si pletete surround a 3D ne? ja mam na sluchatkach tlacitko kterym přepínám mezi stereo 2.1 a surround 7.1... jestli chcete jeste 3D zvuk zkuste navstevu jiného vesmiru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 http://www.zing.cz/novinky/34703/nova-platinova-sluchatka-k-ps4-vyjdou-v-lednu straceny reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 To co je za chujovinu? když máš třeba 5.1 domácí kino tak snad proto je to 5.1 že slyšíš zvuk až z 5ti směrů ne? (+ sub) podle toho kde se nachází jeho zdroj... takže prostorovej zvuk dneska už není prostorovej? Já si teda zvuk ve svých sluchátkach nedokážu představit prostorovějši ale asi to jde diky novýmu ultrasurround 9999.1 3D soundu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 16, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2016 Ze surroundu, bez ohledu na to jestli je 5.1 nebo 7.1, nelze rozpoznat zvuk "nad" a "pod" tebou, to stejné platí o sluchátkách. V tom videu se to snaží vysvětlit. Prostorové umístění zvuku v kombinaci s intenzitou jeho hlasitosti mu dává jeho 3D aspekt. Takový jednoduchý až laicky vysvětlený rozdíl např. [ZDE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.