Tatrox Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Ahoj vsem. Jsem novy majitel X360. Kupoval jsem ho hlavne kvuli dceri a kinectu. Potreboval bych poradit,jak dostat hry co mam nahrane na flashce (pres iso2god) na hdd co je v konzoli. Je tam 120gb disk. Z flashky vse jede v pohode,ale rad bych to ulozil vse na interni hdd. Diky vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Podle toho co píšeš máš konzoli s úpravou RGH (proto také přesunuji tvůj dotaz tam, kam správně patří). V konzoli bys měl mít nějaký nadstavbový dashboard (Xexmenu, Freestyle, Aurora, ...). Součástí nich je vždy nějaký souborový manažer (File Manager). V něm můžeš data kopírovat/přesouvat mezi disky, USB apod. Je to podobné jako např. na PC s Total Commanderem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tatrox Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Jo, mam tam Freestyle 3....do ktere slozky to ale prekopirovat? Zobrazi se to pak i v tom menu XBOX 360 Hry....kde to jde videt i s obaly her (3 hry uz tam totiz jsou nejake od koupi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Pokud jde o standardní hry (ne Live Arkády, DLC apod.), můžeš je kopírovat do libovolného adresáře na HDD, který si vytvoříš. K tomuto adresáři je potom jen nutné nastavit ve Freestylu cestu tak, aby o hrách věděl a mohl ti je zobrazit přímo v menu X360 Hry tak, jak požaduješ. Toto nastavení se dělá v Content Settings - Manage Game Paths. Jinak Freestyle je už nějakou dobu ukončený projekt bez další podpory, tak bych doporučoval přejít na novější Auroru (která má i díky zdejším uživatelům lokalizované prostředí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tatrox Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 XBOX 360 mam teprve 4 dny. nejsem si jist jestli bych tam dokazal nejake jine prostredi dostat. Nerad bych neco pohnojil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 1, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Pro seznámení se, zjištění co a jak funguje a offline hraní ti určitě Freestlye postačí. Na Auroru můžeš přejít kdykoliv později, podstata fungování tohoto manageru je velmi podobná Freestyle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 doporučuju ti uživatele Toro...pokud tu ještě funguje.Pomůže ti přes skype uplně se vším.Vše s tebou nainstaluje popř poradí kde co stáhnout apod.Jeho služby jsem využil už asi dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 1, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Jakmile se naucis kopirovat veci do Xboxu, coz je otazka minuty, umis vse co potrebujes. ;-) Aurora i hry se proste kopiruji do Xboxu, jen je pitreba pak nastavit v Dashlaunchi aby najizdela Aurora po startu Xboxu misto FSD. Vytvor si na HDD v Xboxu treba adresar Xbox hry a tam hry nakopiruj a v nastaveni Game path nastav tento adresar a hry se ti zobrazi na uvodni strance i s obaly, pokud budes mit konzoli pripojenou na internet, obaly se stahuji z netu. Treba ja mam vytvorene 2 adresare, Xbox360 hry a XBLA hry, tam hry kopiruju podle typu a v Game path mam nastavenou cestu k temto adresarum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tatrox Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Zatim vsem diky za rady. Jdu to teda vyzkouset co zvladnu :-) Kdyz dam spravce souboru, mam tam: Root - Game Koren - Game - Hdd1 - Hdd1 - Usb0 - Usb0 Kde to teda kopirovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 na HDD1, to je interní disk Xboxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tatrox Odesláno Leden 1, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Tak jsem na Hdd1 vytvoril slozku HRY...do ni jsem nakopiroval 2 hry (NHL a FIFU)...v game path nastavil cestu na Hdd1/HRY....ale pridalo mi to jen jednu hru :-( EDIT: navic kdyz jsem zvolil tu cestu tak mi zacal F3 hazet crash :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2017 Pokud nevidíš nějakou hru v nabídce a přitom ji v daném umístění máš nahranou, zkus postupně zvedat v nastavení "Scan depth" hodnotu o +1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipo11 Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 Zdravím, potrebujem radu aj ja . Mám xko 4gb s RGH ako nastavím cestu k súboru conect stými 00000000 aby ho xbox videl . Potrebujem to nastaviť na externom disku , ide mi o hry ako monopoly a worms. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 V Content Settings/Manage game paths tam nastavit cestu na ten externí disk (zařízení USB0:) kde jsou hry. Hloubku scannování stačí nechat třeba na 5 úrovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipo11 Odesláno Únor 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2017 před 40 minutami, xmod napsal: V Content Settings/Manage game paths tam nastavit cestu na ten externí disk (zařízení USB0:) kde jsou hry. Hloubku scannování stačí nechat třeba na 5 úrovní. Dik už som to spravil. Vymenil som FSD3 za Auroru a tá už to zobrazuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.