ColomboY2K Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Zdravim potreboval bych poradit mam rgh a nejdou mi zatim veskere hry vydane rekneme 2015 a vyse pise mi to ze je hra asi spatne stazena a at ji sathnu znova ale to je nesmysl pac to jsem zkousel z x serverů stahovat x krat stejnou hru a vzdy stejny problem a ted jsem se v tom utvrdil pac jsem si kopiroval od kámoše nejake hry a z 10 ti her nesli jen 3 nhl legacy fifa 2016 a novy Watch dogs a pritom u nej valily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Zkontroluj si jakou máš verzi dashboardu, pravděpodobně máš starší než ty hry potřebují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ColomboY2K Odesláno Leden 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 Mam Dashboard 2.0.16203.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 4, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2017 takze mas stary dash, proto ti novejsi hry nejdou, navod na aktualizaci je zde ColomboY2K reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ColomboY2K Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Ahoj tak jsem se zasekl na problemu s J-runnerem nechce se mi pripojit na net a stahnout si dashboard 17489 ....nejake rady ?Restart jsem zkousel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Tvé možnosti jsou buď stáhnout balík J-Runner s již integrovanými soubory nejnovějšího dashboardu (aktuálně je to 17511), anebo si tam ty potřebné soubory dohrát sám, jak jsem uvedl v dalším příspěvku viz. odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ColomboY2K Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 24 minutami, drak3go napsal: Tvé možnosti jsou buď stáhnout balík J-Runner s již integrovanými soubory nejnovějšího dashboardu (aktuálně je to 17511), anebo si tam ty potřebné soubory dohrát sám, jak jsem uvedl v dalším příspěvku viz. odkaz. tak me to dovedlo na nejake stranky eurasia a tam to po me chce registraci coz by nebyl problem jenze to nma problem s mym uvedeným heslem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 5, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 a na co klikas ze te to vede na eurasia? Odkaz z prispevku od drak3go je tady na teamxecuter Stahnes potrebne soubory, akorat stahni Dashlaunch 3.18.1 v diskuzi na tom odkaze na teamexecuter je i odkaz na stazeni opravene verze Dashlaunche Tady je odkaz na stazeni opravene verze Dashlaunche i xebuildu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ColomboY2K Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 32 minutami, basildon napsal: a na co klikas ze te to vede na eurasia? Odkaz z prispevku od drak3go je tady na teamexecuter Stahnes potrebne soubory, akorat stahni Dashlaunch 3.18.1 v diskuzi na tom odkaze na teamexecuter je i odkaz na stazeni opravene verze Dashlaunche má to mít kolem 700mb? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 5, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Podle toho co se tam pise, tak ano, melo by to mit 700MB Citovat Here is an updated version of J-Runner It includes all dash files, and the avatar update for 17511, Latest Dashlaunch, and The latest Xebuild. The download is a bit big, but that is because it comes with all of the dash files, and a few of the avatar updates. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ColomboY2K Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 10 minutami, basildon napsal: Podle toho co se tam pise, tak ano, melo by to mit 700MB Vim ze jsem asi otravnej ale snad uz je to poslední dotaz mám ted aktualizovat DB na verzi 17498 a nebo rovnou na verzi 17511 ,pokud na tu novější je tam nejaká zmena v postupu podle ktereho jedu tj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 5, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 Když už updatuješ, použij rovnou nejnovější verzi DB. Postup aktualizace je úplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ColomboY2K Odesláno Leden 5, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2017 před 15 hodinami, drak3go napsal: Když už updatuješ, použij rovnou nejnovější verzi DB. Postup aktualizace je úplně stejný. Myslel jsem si to ale radeji se zeptam než abych něco podělal díky moc ///EDIT 5.1.2017 @19:32 Tak hotovo děkuji @drak3go, @basildon a @xmod za pomoc a trpělivost THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.