Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim potreboval bych poradit mam rgh a nejdou mi zatim veskere hry vydane rekneme 2015 a vyse pise mi to ze je hra asi spatne stazena a at ji sathnu znova ale to je nesmysl pac to jsem zkousel z x serverů stahovat x krat stejnou hru a vzdy stejny problem a ted jsem se v tom utvrdil pac jsem si kopiroval od kámoše nejake hry a z 10 ti her nesli jen 3 nhl legacy fifa 2016 a novy Watch dogs a pritom u nej valily

Odesláno
před 24 minutami, drak3go napsal:

Tvé možnosti jsou buď stáhnout balík J-Runner s již integrovanými soubory nejnovějšího dashboardu (aktuálně je to 17511), anebo si tam ty potřebné soubory dohrát sám, jak jsem uvedl v dalším příspěvku viz. odkaz.

tak me to dovedlo na nejake stranky eurasia a tam to po me chce registraci coz by nebyl problem jenze to nma problem s mym uvedeným heslem:wacko:

• Junior Moderators
Odesláno

a na co klikas ze te to vede na eurasia?

Odkaz z prispevku od drak3go je tady na teamxecuter

Stahnes potrebne soubory, akorat stahni Dashlaunch 3.18.1 v diskuzi na tom odkaze na teamexecuter je i odkaz na stazeni opravene verze Dashlaunche

Tady je odkaz na stazeni opravene verze Dashlaunche i xebuildu.

• Junior Moderators
Odesláno

Podle toho co se tam pise, tak ano, melo by to mit 700MB

Citovat

Here is an updated version of J-Runner It includes all dash files, and the avatar update for 17511, Latest Dashlaunch, and The latest Xebuild.  The download is a bit big, but that is because it comes with all of the dash files, and a few of the avatar updates.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu