Robin 360 cz Odesláno Leden 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Tak pánové, dorazil mě a je to nářez, kdo toužil po Xbox One design controlleru na PS4, dočkal se můj unboxing a dojmy https://www.youtube.com/watch?v=FxRAdDkS9QI drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 No jo ale ta cena myslím, že je zbytečná pro toho kdo nehraje PROgaming Samozřejmě kousek je to luxusní o tom žádná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin 360 cz Odesláno Leden 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Tak víš co, já jsem hardcore gamer, pařim fest od rána do večera :-) teď pro mě začala úplně nová etapa ps4 hraní, nádhera :-) cena je bohužel trochu vyšší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Nová doba, Sony kopíruje Microsoft Vcelku povedené, díky za krátkou recenzi. Dívám se, že uvedení na trh je prosinec 2016, takže dlouho s ním asi nehraješ. Bylo by fajn, kdybys potom napsal své další dojmy po delším hraní a odzkoušení dalších her. Jinak jestli chápu dobře, jde připojit jen drátově k PS4? Mimo to, vidím oficiální cenu stanovenou na 90 GBP. Ve videu se zmiňuješ o 2tis. Kč, to je o dost míň. Kde jsi ho za tuto cenu sehnal? Jinak ve specifikacích se uvádí, že design byl, mimo jiné, inspirován profi hráči eSports lig. Shodou okolností spustil Skylink nedáno kanál eSports, na který občas koukám a to co tam vidím je docela mazec Si říkám, že hrát s takovými hráči online by mě nechalo tak max. připojit se do hry a než bych sáhl po nějakém tlačítku bych se válel po zemi valis1 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin 360 cz Odesláno Leden 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Nene, já řek, jakmile se cena přehoupne naD 2000 už je to na ovladač drahý, ne jakože stojí 2 litry, stál mě z amazon.uk včetně poštovnýho asi 3100 cjcjcj reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 OK, tak to už leccos vysvětluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin 360 cz Odesláno Leden 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Pařim s nim fest, cesta k puvodnimu uz neexistuje, hlavne ty multaky s nim, to jde pomalu samo, luxusni analogy, v infinite warfare jsem mel prumerny k/d s puvodnim ovladacem tak 5/15, slabota, s timhle jsem si dal prvni match a k/d 20/8 :-) proste najednou mam pocit pri hrani stejnejch ps4 her, ze hraju jeste lepsi hru :-) fakt ho zeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 To chápu, však jeho design vychází z konceptu pořádného ovladače Ale oceňuju tvůj přístup, koupíš ovladač za 3tis., přestože to je cena poloviny ceny celé konzole. To už chce opravdové nadšení a jak sám říkáš, jsi hardcore hráč a tak si prostě za kvalitu zaplatíš. Mnozí by si raději nechali vrtat koleno za tu cenu, vždyť je to přece "jen" ovladač. Taky když mnohdy vidíš ty inzeráty v bazarech, že ti za novou anebo téměř nepoužitou věc nabízejí polovinu její hodnoty a hodiny kvůli tomu prolézají net aby ti pak ukázali, že kdesi v zapadákově se to dá koupit levněji, to by se jeden dořval Martinoslav a Stepis reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin 360 cz Odesláno Leden 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Pro me je to nejlepsi mozna investice, ta cena se pro me mnohokrat vrati v stahodinach proparenych orgii :-) Hlavne me zarazi, ze tady se to jaksi furt neprodava, ani JRC nenabizi, oficialne se to zaclo prodavat 4.1.2017 drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Pekna recenze z koupelny Jen skoda, ze jsi se vubec nevenoval te zadni strane, dost by me zajimaly ty zadni cudliky Jinak sam sebe povazuju za ufouna, mam ps4 i xbox one, ale mnohem, mnohem, vic mi vyhovuje ps4 ovladac, ktery, az na minitlacitka share a optioms, povazuju za temer dokonaly Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2017 Osobně když jsem se při koupi minulé generace rozhodoval mezi ps3 a x360, jeden z hlavních důvodů byl ovladač, prostě mi ten s vyoseným páčkami připadal jako by ho někdo dizajnoval pro pavouky Ale proti dišputátu žádný gusta, hlavně když jsi @ Robin 360 cz spokojený a ať slouží, o to tu jde především Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.