Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problemy s pripojenim k online serverum


klickus

Otázka

Dobrý den, koupil jsem si PS4 PRO, k němu hru FIFA 17. Vše funguje jak má až do té doby když chci hrát online, zapnu online a: Ztratili jste spojení se servery EA, dokud se k serverům EA nepřihlásíte, nebudete mít přístup k žádným online funkcím. PlayStation je připojen přes kabel k internetu a internet na něm normálně funguje. Jak tedy propojím EA účet s playstationem??

 

edit Martinoslav: Presunuto do vhodnejsi kategorie a prejmenovano, aby tema lepe korespondovalo s obsahem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

ahoj, dva dotazy:

1) máš koupené ps plus, které je nutné ke hraní online?

2) máš vytvořený účet u ea? Pokud si dobře vzpomínám, tak já jsem při prvním spuštění fify měl nabídku na přihlášení se k ea účtu nebo vytvoření nového.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ps+ mám aktivní od včera na 12 měsíců, účet od EA mám také, ale hru jsem instaloval když jsem nebyl připojen na internet, takže mi nenaskočilo žádně přihlášení do EA, takže tady v tomto bude problém, mám zkusit odinstalovat a nainstalovat hru znovu, nebo to jde nějak propojit?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jednu věc nechápu, proč musím mít do prčic ke hrám od Ea u konzole účet od originu, abych měl přístup k online funkcím, copak si na ps4 můžu nainstalovat origin ? Taková věc dovede člověka vytočit, nechápu tu logiku.

K assasinovi taky nepotřebuju uplay aplikaci a ke Gta 5 nepotřebuju rockstar social club.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Když kliknu na tu kachli: ÚČET EA a stejně načítá a pak napíše: Stratili jste spojení se servery EA. Dokud se k serverům EA nepřihlásíte, nebudete mít přístup k žádným on-line funkcím.

možná bude chyba v tom že naplaystationu mám jiný nick než na tom EA

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

a pustí tě to aspoň na vytvoření nového ea účtu přímo z menu fify? Nebo hned ztráta spojení...

 

Tak mne napadá, když jsem s kamarádem odsud z fora chtěl hrát online mač ve fifě, tak měl jakýsi divný wifi router a před každým mačem ho musel resetovat. Takže ještě kdyžtak zkus při zaplé fifě resetnout router a zkusit sa přes tu kachlu přihlásit znovu

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

jinak tu tvou hlášku - ztratili spojení se servery ea - se mi objevila jen dvakrát od září 2016 a to vždy jen když měli servery ea odstávku/problémy a nebyly funkční. Dneska ale funkční jsou, odzkoušel jsem to když jsem hledal v menu kachlu na ten ea účet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

savy (včetně uložení nastavení samotné fify) jsou v konzoli ukládány separátně - odinstalováním hry je neodstraníš. Něco jako když odinstaluješ hru na pc a savy ti ostanou v dokumentech nesmazané. Zapnu ps4 a pak ti napíšu cestu kde je najdeš

 

EDIT: Takže běž do setting - application saved data management - a tam smaž savy fify jak v konzoli (Saved data in System storage), tak i na cloudu (Saved data in Online storage)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu