Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problemy s pripojenim k online serverum

Otázka

Odesláno

Dobrý den, koupil jsem si PS4 PRO, k němu hru FIFA 17. Vše funguje jak má až do té doby když chci hrát online, zapnu online a: Ztratili jste spojení se servery EA, dokud se k serverům EA nepřihlásíte, nebudete mít přístup k žádným online funkcím. PlayStation je připojen přes kabel k internetu a internet na něm normálně funguje. Jak tedy propojím EA účet s playstationem??

edit Martinoslav: Presunuto do vhodnejsi kategorie a prejmenovano, aby tema lepe korespondovalo s obsahem.

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

a pustí tě to aspoň na vytvoření nového ea účtu přímo z menu fify? Nebo hned ztráta spojení...

Tak mne napadá, když jsem s kamarádem odsud z fora chtěl hrát online mač ve fifě, tak měl jakýsi divný wifi router a před každým mačem ho musel resetovat. Takže ještě kdyžtak zkus při zaplé fifě resetnout router a zkusit sa přes tu kachlu přihlásit znovu

• 0
Odesláno

savy (včetně uložení nastavení samotné fify) jsou v konzoli ukládány separátně - odinstalováním hry je neodstraníš. Něco jako když odinstaluješ hru na pc a savy ti ostanou v dokumentech nesmazané. Zapnu ps4 a pak ti napíšu cestu kde je najdeš

EDIT: Takže běž do setting - application saved data management - a tam smaž savy fify jak v konzoli (Saved data in System storage), tak i na cloudu (Saved data in Online storage)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu