gambler Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 Před hodinou, sběratel napsal: gambler: Konečně někdo! Nic co bych neviděl tisíckrát jinde, dobrá hra ale nic extra zapamatovatelnýho, lehounkej twist oproti ostatním postapo věcím ale nic víc. Jo jo, nejlepší byly ty wannabe epic cut scény. Sedime doma s babou, čumíme na to jak na pannu marii a řikame si, že epickostí to je hodně podobné například Xeně/Herkulesovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evlo Odesláno Duben 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2017 Tak o tom se asi nikdo nepre, proste je to zabavne, ne nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 Jak je na tom ta hra s interaktivností prostředí vč. destrukce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 nic takovýho tam není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 Prostě cokoliv, co tam kde stojí, stůl, židle, ohrada....všechno jako z betonu, nerozbitné....? V gameplayích jsem viděl destrukci stromů při soubojích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 zidle a spol jsem rozbijet nezkousel, ale pri soubojich vetsich stroju co si pamatuju tak sa stromy lamaly a nektere hazaly sutry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 Vsak ani trava nema fyziku kdyz ji prolejzas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 Ne, že by o to šlo...Ale viděl jsem na toto stížnosti v nějaké "druhé straně mince", na zahraničních reckách.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Duben 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 To jo pri soubojich padaji stromy ale nic vic tam neni to ze se nehybe trava pri kontaktu s postavou jak v uncharted 4 bohuzel to uz je dano tim ze je tam moc detailu a otevreny svet. To uz by jste chteli asi moc. I tak je to nadherne. yanek71 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler Odesláno Duben 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2017 před 8 hodinami, figi-1 napsal: To jo pri soubojich padaji stromy ale nic vic tam neni to ze se nehybe trava pri kontaktu s postavou jak v uncharted 4 bohuzel to uz je dano tim ze je tam moc detailu a otevreny svet. To uz by jste chteli asi moc. I tak je to nadherne. A o vodě škoda mluvit. Režie cutscén taky hodně low. Vizuál super to jo, ale pro mě celkový dojem: nemastné neslané. Takový Farcry primal (vizuál) naroubovaný na Madmaxe ((ne)zábavnost) lehce posypaný Matrixem (kočkopsí příběh) sběratel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 Ale jo, bavím mě to, ikdyž jsem čekal mnohem víc a, že to bude až taková vykrádačka Far Cry, Zaklínače, to mě docela dostalo. Myslel jsem, že to bude teda víc originální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Květen 4, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 Proč by to měla být vykrádačka? Nechápu. To ze tam jsou stejne věci ktere jsou i v ostatnich hrach neznamena ze je to hned vykradacka. To jako nekdo neco pouzije ve hre (protoze to dobre funguje) a ostatni to uz jako nemohou pouzit do sve hry? Ted uz je tolik her ze urcite veci se proste objevuji i v dalsich hrach. Za me pokud jsou to veci ve prospech hry tak proc ne. evlo, Manoust a Marr reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2017 před 1 hodinou, figi-1 napsal: Proč by to měla být vykrádačka? Nechápu. To ze tam jsou stejne věci ktere jsou i v ostatnich hrach neznamena ze je to hned vykradacka. To jako nekdo neco pouzije ve hre (protoze to dobre funguje) a ostatni to uz jako nemohou pouzit do sve hry? Ted uz je tolik her ze urcite veci se proste objevuji i v dalsich hrach. Za me pokud jsou to veci ve prospech hry tak proc ne. Ale jo, ale prostě jsem byl zvyklý, že exkluzivity od sony, byly vždycky trošku víc originální. Tady máš zvěř a zvětšování brašen totožné jako Far Cry, místo věží zirafy, ale ty jsou dobré Některé questy jsou jak okopírované ze Zaklínače. Myslím zápletku atd. Hudba podobná jak u zaklínače. Ikdyž ten zaklínač, to už je asi jen můj subjektivní pocit, ale ta podobnost Far Cry je docela masakr, asi bych se trošku styděl, použít to tak okatě. Ale fajn, dneska už těžko vymyslíš něco originálního... gambler reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2017 Bylo oznámeno nové DLC - The Frozen Wilds - jedná se o nový příběh kmenu Banuk který žije v pohraničí v nové oblasti. DLC má přinést nové schopnosti, zbraně, nové stroje, herní možnosti a pro sběratele i trofeje. Datum vydaní je stanoveno do konce roku 2017 - E3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2017 Uz je i k predobjednani na storecku, do vydani ve sleve za tusim 493 czk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 17, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2017 Věta nové trofeje je zajímavá. du do toho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Červenec 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2017 před 6 dny vyšel update který zahrnuje možnost New game + a novou obtížnost ultra hard. New game+ Vám zůstane level a inventář, zároveň jsi můžete při startu zvolit novou vyzývavou obtížnost "Ultra hard" , za dohraní new game + cinkne stříbrná trofej, když to dáte na ultra hard dostanete další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meowed Odesláno Říjen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2017 Jak to funguje přes mulťák?? Jde to hrát třeba coop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2017 @Meowednijak, single only Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2017 Jsem v pribehu teprv po Provingu s horsi znalosti anglictiny... mohl by mi nekdo prosim vysvetlit k cemu slouzi to Antidotum co dava odolnost vuci “corrupted”... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meowed Odesláno Říjen 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2017 já to dohrál včera a vše jde vygooglit, popř jsou na to potiony a brnění (doporučuju se hned naučit uskakování) a nevstupovat do těch pastí jak po nich vznikají. Dohrál jsem to 3tím brněním celou hru jde spíš o zbraně a dělat to ve stealthu. Popř pořídit co nejdřív war bow (umí střílet průrazní šípy) a to ti stačí na 99% monster když se umíš trefit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 Já osobně použil kombo warbow + fire je to neskutečně OP, dokonce se mi to povedlo feednout na max jak to jen jde Určitě jsi to užij a nespěchej, posbírej jsi pak power cell na odemčení té ultimatní zbroje, tu sice dostaneš až v před poslední misi ale nechal jsem ji všechny hunter výzvy a měl jsem pro ni aspoň využití. Jinak už jsou venku první screenshoty z nových zimních lokací a vypadá to úchvatně . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.