xxxkarel Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Dobrý den, může mi někdo poradit bod po bodu jak upravit stažené hry z cztorentu a jak je dát následně do xboxu na pevný disk?koupil jsem flashnutý xbox a borec s ním nic nedělal hry hrál jen z dvd.děkuji za rady a ochotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Vzhledem k tomu že jsi tu nový, tak na tebe budu hodný. Na jistých stránkách a i hlavně zde, se dá koupit hra na X360 od 50kč. Doporučuji projít sekci X360 bazar/prodej a tam se podívat co by se dalo stáhnout za pár šlupek. Hezkej den přeje strejda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Únor 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 ..já mít takového strejdu tak si hodím mašli....... Mandaz a strejda999 reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Únor 16, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Nic ve zlem, ale co myslis pod pojmem flash?Mas RGH nebo flash? V nadpise mas LT3 a RGH coz jsou 2 uplne rozdilne upravy konzole. LT3 je verze upravy DVD mechaniky pro hrani palenych záloh DVD her. RGH je HW uprava Xboxu pro hrani her z HDD. Pochybuju ze zde nekdo bude psat slohovku na postup krok po kroku pro RGH kdyz uz je zde na foru nekolik temat a Youtube je plny videonavody i v cestine. Procti si sekci Jtag/RGH zde na foru a nebo pozadej toho co ti pridal Xbox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxxkarel Odesláno Únor 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Ten co mi to prodal rikal ze staci doinstalovat auroru a nastavit propustnost vlaken. Tak jsem to blbe napaal sorry.xbox ma upravu Lt3 a RGH a potreboval bych poradit jak nahrat stazene hry na pevny disk.jestli bude nekdo ochotny a posle nejake odkazy kde to primo je nebo video z youtube diky Tak jsem to blbe napaal sorry.xbox ma upravu Lt3 a RGH a potreboval bych poradit jak nahrat stazene hry na pevny disk.jestli bude nekdo ochotny a posle nejake odkazy kde to primo je nebo video z youtube diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Tady najdeš všechno co potřebuješ. https://console-forum.net/forum/209-otazky-a-odpovedi-jtagrgh/ https://console-forum.net/forum/208-navody-na-jtagrgh/ Tady to zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts