Moderators Martinoslav Odesláno Duben 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2017 Protože tady dosud nebylo téma k této famózní hře, tak jsem ho založil a rovnou přidávám svůj sběratelský úlovek Tímto bych rád poděkoval @drak3go za dnešní setkání, vyzvedl jsem si u něj zřejmě nejcennější kousek mé sbírky figi-1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Duben 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 busta vypadá excelentě! smím se zeptat na cenu..? ani nevím, že něco podobnýho vyšlo právě.. hru moc nesleduju, všeobecně nechápu ten humbuk okolo ní, je to pro mě prostě jenom další slušnej horror, nic víc, nic míň, kousek do sbírky je to ale parádní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 15, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2017 Jsem blazen do zombie zanru a tohle byl pro me majstrstyk ;) Takze Last of Us je pro me na prvnim miste Cena je privatni, ale nebylo to v korunach S drakem jsme oba sberatele, takze doslo k vymene za jine sberatelske predmety Nazivo je to opravdu velmi kvalitni soska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 22, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2017 Tady nekdo prodava Last of Us Joel edici za 499 Kc: http://aukro.cz/ShowItem2.php?item=6782335535 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2017 Také jsem o tom Clickerovi uvažoval, ale koupě spíše nebude protože to vypadá dost nechutně. Cena kdyžtak na EBAY s dopravou kolem 5 tis korun. Koupil jsem si sošku, už ji mám podruhý a tentokrát už ji nikdy neprodám. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 26, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2017 Fotky z rozbaleni by byly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Duben 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2017 Já mám nafocenou tu co jsem před 4 roky prodal a později toho litoval. Teď když ji zase mám tak už ničeho nelituji. Zde jsou obrázky pokud se chceš podívat na sošku. Kolik tě stál ten Clicker? Kdyžtak napiš do sz. Chtěl bych vědět zda je ta cena na ebay přemrštěná nebo ne. Díky Dweightee888, figi-1 a Martinoslav reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 30, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2017 Dalsi kousek do sbirky ;) drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2017 Tak už taky mám a sestava je nyní kompletní . mirai_trunks, drak3go, Dweightee888 a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 19, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2017 Fnuk - taky bych chtel Joela a Ellie ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2017 Tak mi do sbírky přistál další vzácný kousek v podobě Joelových hodinek Jde o oficiální licencovaný produkt a jejich pravost je doložena certifikátem Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 7, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2017 kde kupováno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2017 Ve Státech od soukromého sběratele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 9, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2017 Doufam, ze moje zustala nerozbalena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2017 Neboj, krabičku neopustily, ani nemá žádnou pečeť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzegrify Odesláno Červenec 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 V 7. 7. 2017 at 16:01, drak3go napsal: Tak mi do sbírky přistál další vzácný kousek v podobě Joelových hodinek Jde o oficiální licencovaný produkt a jejich pravost je doložena certifikátem Awesome! Jsou na certifikátu čísla? Nebo jen potvrzení viz foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2017 Ne, žádná čísla na něm nejsou. Dzegrify reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 11, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2017 Jeste tu sosku Joela a Ellie a budu spokojenej ;)) drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.