Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 29, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2017 Hola, kdo předobjednal a těší se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Květen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 mám předobjednáno, jsem na to moc zvědavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 Ja uz to mam doma a hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Květen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 tak to bych se taky tak chtěl mít vypadá to parádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 před 47 minutami, Martinoslav napsal: Ja uz to mam doma a hraju Koho jsi podplatil?;) a dojmy? já stejne nejsem doma takže zatím vpohodě;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 Nesmim nic rict Jsem vazany NDA :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 ;)kk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Květen 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 no kdyby šla sehnat třeba ještě jedna placka, nebylo by to špatný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 8, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2017 vtom bude nějaká novinařina zakopaná:) nejspíš jen key. Jinak já si počkám na svůj búček Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 11, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 hele, kdy konci nda a budou recenze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Budou, ale asi az 16.5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Embargo konci v pondeli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 Recenze smi vyjit najdrive v utery 16.5. v 9:00 SELC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 11, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2017 ok, díky. to snat již bude balíček na ceste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2017 Hra vypadá zajímavě co jsem koukal po twitchi a má i hezkej steelbook celkem, mno uvidím zda se ktomu dostanu abych to vzal, plánuju už Tekken a Absolver . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 laka me to jako svine..videl sem gameplaye nejaky tedka a libi se mi to, ale bohuzel nemam duveru...lords of fallen bylo docela nic moc..pockam na recenze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lavooo Odesláno Květen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 Já mám předobjednáno a podle gameplay vím, že rušit nebudu a je k tomu i pěknej bůček... Takže už se na to těším, snad před tím zvládnu dohrát rise of tomb raiders Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 14, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 @Deyw já teď v mezičase rozjel DLC k Niohu, ale nejak po 2 mesícich abstinence není skill;). Lords of fallen byl OK. Vyplnil mezeru v čekaní na DS3 minulej rok. A sci-fi DS? Yes please, ještě 2 dny a bude to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 @Martinoslav a můžeš aspoň řéct jestlivá je tam nějaký very easy Mandaz kaužuál obtížnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 14, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2017 @Mandaz zvladam to i ja, ktery DS hry nemusim To scifi zasazeni mi sedi mnohem vic. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 15, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 Tak Xzone dneska odeslal balíček! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 kdyby sis to koupil na storu tak za 3hodky uz muzes hrat! jinak tesim se na recenze a doufam, ze budou dobry, kdyz ne kupuju prey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 15, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 Hele mám ktomu bůček a do zítra přežiju;) Prej je good, bohužel first person na ps4 mne neba. Kup prej, Surge ti pak pucim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 před 15 minutami, mirai_trunks napsal: Hele mám ktomu bůček a do zítra přežiju;) Prej je good, bohužel first person na ps4 mne neba. Kup prej, Surge ti pak pucim:) Tak potom porecenzuj, já se na to díval potom znovu a mám šmíšené pocity z end gamu trošku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 treba napises ze je to neskutecna pecka a koupim to taky.. furt me laka to koupit na storu a za hodku zacit hrat.. ale bojim se aby to nebyl pruser.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.