Tayde Odesláno Květen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2017 Ahojte, Podarilo se nekomu z vas rozjet Playstation Now u nas? Rad bych si zahral i ty starsi hry. Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Květen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2017 Ne, u nas zatim nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tayde Odesláno Květen 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2017 To vi, ale to neznamena, ze se to neda nejak obejit. Na to se ptam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouner Odesláno Květen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2017 Můžeš použít US/UK účet, zkoušel jsem to a jelo to celkem fajn. Nicméně za tu cenu to nestojí vůbec, při ceně PS3+her tě výjde líp koupit konzoli a hry než platit PS now...navíc ta služba tuším nebere hry zakoupené digitálně třeba na PS+ ( tímhle si už nejsem jistej ale). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bafik Odesláno Říjen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 Oživuji sice velmi starý topic, ale jelikož teď po omezenou dobu do PS Now dali God of War, Uncharted 4 a další hry, chci se zeptat, jestli je nějaká finta jak PS Now rozjet u nás? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exie Odesláno Říjen 2, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2019 U nás stále ta služba není aktivní a otázkou, zda vůbec bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 disorder Odesláno Říjen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2019 Nevím jestli to jde, nezkoušel jsem... ale mě se podařilo nakoupit z japonského eshopu, což by taky normálně nemělo jít, takže jestli máš na to nervy, tak něco zkusit můžeš. Zkus si založit paypal účet na US nebo UK stránkách paypalu (né na českých), podle toho jakou verzi PS Now chceš. Na paypalu si přidej svoji kartu, myslim že tě to bude něco stát... možná 20 korun za ověření jestli karta funguje. Pak budeš muset čekat pár dní než bude paypal účet aktivní a budeš ho moci přidat na ps store. Taky samozřejmě budeš potřebovat US/UK PS účet, zase podle toho co jsi zvolil za region u paypalu. Až ti PS Store přijme tvůj paypal účet, tak bys měl být za vodou a už by mělo stačit jen zaplatit za PS Now. Můžeš první zkusit jen koupit něco levného na test, jestli tě to pustí... pokud ano, tak by snad mělo jít i PS Now. Ale jak říkám, PS Now jsem přímo nezkoušel, tak nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2019 Tady, nicméně, nejde jen o to, odkud to koupíš: Jde o to, že je potřeba minimálně VPN, jinak si PS Now bude stěžovat, že nejsi z podporované země. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 disorder Odesláno Říjen 3, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2019 Jo, tak to mě nenapadlo že to můžou mít až takhle zajištěný. Píšeš z vlastní zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 3, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2019 Ano, píšu z vlastní zkušenosti. PS Now tě vůbec do aplikace nepustí a zahlásí, že není v naší zemi dostupný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Starkx Odesláno Únor 4, 2020 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2020 Potvrzuji, ze PS Now v Cesku jde, i kdyz neoficialne. Loni/predloni jsem takto dohral Last of us a neco od Quantic Dream, ted rozehravam Horizon. Je treba zalozit ucet a nastavit region odpovídající podporovne zemi, ja zvolil UK. Pak je treba pridat zpusob platby. Dnes uz jde Paypal, ale v minulosti nesel. Nejde ale cz Paypal. Ja pouzil ted i minule dobiti pres Paysafecard ucet. Je ale jeste treba pridat do Sony uctu platebni kartu (kreditka) kvuli objednani 1. mesice. CZ karta lze pridat ale nejde pouzit pro platby. Bez toho to letos neslo objednat. Pak lze automaticke platby zrusit. Zaplati se pak prostredky v 'wallet' nabite pres Paysafecard ucet. Takze je to mozne, ale trochu ojeb :) A samozrejme je idealni mit PS4 Dualshock. Nicmene s tim bojuju nejvic (zlata K+M) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PSnow Odesláno Duben 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2021 Zadal jsem pri registraci UK lokalitu, vyplnil UK adresu nejakou, zadal ZIP code co jsem nasel na netu. Aktivoval ucet. Vlozil normalni CZ kartu. Do drzitele karty jsem uvedl sve jmeno a adresu co jsem daval do registrace Sony na PS Now z UK. Aktivoval jsem trial na 7 dnu. Po 5 dnech jsem zaplatil z CZ karty na rok 49,99 Liber a uz na to jedu dva mesice ;) spenat reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tayde
Ahojte,
Podarilo se nekomu z vas rozjet Playstation Now u nas?
Rad bych si zahral i ty starsi hry.
Dikec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.