Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jede nekomu z vas Playstation Now v Cesku?


Tayde

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Můžeš použít US/UK účet, zkoušel jsem to a jelo to celkem fajn. Nicméně za tu cenu to nestojí vůbec, při ceně PS3+her tě výjde líp koupit konzoli a hry než platit PS now...navíc ta služba tuším nebere hry zakoupené digitálně třeba na PS+ ( tímhle si už nejsem jistej ale).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Nevím jestli to jde, nezkoušel jsem... ale mě se podařilo nakoupit z japonského eshopu, což by taky normálně nemělo jít, takže jestli máš na to nervy, tak něco zkusit můžeš.

Zkus si založit paypal účet na US nebo UK stránkách paypalu (né na českých), podle toho jakou verzi PS Now chceš. Na paypalu si přidej svoji kartu, myslim že tě to bude něco stát... možná 20 korun za ověření jestli karta funguje. Pak budeš muset čekat pár dní než bude paypal účet aktivní a budeš ho moci přidat na ps store. Taky samozřejmě budeš potřebovat US/UK PS účet, zase podle toho co jsi zvolil za region u paypalu.

Až ti PS Store přijme tvůj paypal účet, tak bys měl být za vodou a už by mělo stačit jen zaplatit za PS Now. Můžeš první zkusit jen koupit něco levného na test, jestli tě to pustí... pokud ano, tak by snad mělo jít i PS Now.

Ale jak říkám, PS Now jsem přímo nezkoušel, tak nevím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Potvrzuji, ze PS Now v Cesku jde, i kdyz neoficialne. Loni/predloni jsem takto dohral Last of us a neco od Quantic Dream, ted rozehravam Horizon. 

Je treba zalozit ucet a nastavit region odpovídající podporovne zemi, ja zvolil UK. Pak je treba pridat zpusob platby. Dnes uz jde Paypal, ale v minulosti nesel. Nejde ale cz Paypal. Ja pouzil ted i minule dobiti pres Paysafecard ucet. Je ale jeste treba pridat do Sony uctu platebni kartu (kreditka) kvuli objednani 1. mesice. CZ karta lze pridat ale nejde pouzit pro platby. Bez toho to letos neslo objednat. Pak lze automaticke platby zrusit. Zaplati se pak prostredky v 'wallet' nabite pres Paysafecard ucet.

Takze je to mozne, ale trochu ojeb :) A samozrejme je idealni mit PS4 Dualshock. Nicmene s tim bojuju nejvic (zlata K+M) :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zadal jsem pri registraci UK lokalitu, vyplnil UK adresu nejakou, zadal ZIP code co jsem nasel na netu. Aktivoval ucet. Vlozil normalni CZ kartu. Do drzitele karty jsem uvedl sve jmeno a adresu co jsem daval do registrace Sony na PS Now z UK. Aktivoval jsem trial na 7 dnu. Po 5 dnech jsem zaplatil z CZ karty na rok 49,99 Liber a uz na to jedu dva mesice ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu