Hráč123 Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Remedy dovalilo patch pro XOX na QB...rozliseni zvyseno na 1440p a restrukturalizovano do 2160p (proti původnímu 720p na 1080p na Xone), vylepseny jsou i detaily,texture filtering a framerate je v podstate stabilni az na velice vzacne výjimky. Co je ale problem jsou graficke glitche a to je problikavani spojene nejspis s ambient oclusion a nekdy viditelne vertexy v indoor mapách. Oboji bude doufam vyreseno a potom pujde o solidni patch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Uz je na stazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StudniceMoudrosti Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Zdravím pánové, setkal se někdo z vás s problémem zamrzání nebo sekání one X během stahování? Včera se mi stahoval patch na Fallout 4 18gb, hrál jsem během stahování Dishonored 2 a hra mi zamrzla a následně spadla. Po tomto zamrznutí jsem začal hrát Assassins Creed Origins, kde prvně hra zamrzla při načítání a později spadla. Když sem vypnul stahování tak vše fungovalo normálně. Neví někdo co s tím nebo se nevyhnu reklamaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Co takhle zkusit tu fintu s tim, ze smazes proil z Xboxu a pote jej stahnes z Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StudniceMoudrosti Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Takže smazat z konzole profil a pak se přes konzoli zase přihlásit do live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Já mám spíš problém, že se mi hry stahují 50mbps na 200mbps netu.. konzole připojená přes kabel ne přes wifi.. na wifině to jede 30mpbs.. nechápu zkoušel jsem restart, jiný profil.. nic nepomohlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 To je divný, mně to tahá normálně 100 Mb/s, což je plná rychlost připojení, takže si nemyslím, že by to servery MS nějak omezovaly. Nemáš tam náhodou vyšší agregaci, takže rychlost je dělená? Jsi si jistý, že na jiných zařízeních to taháš těch 200 Mb/s? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 StudniceMoudrosti: Ano, smazat a pres Live na konzoli profil stahnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Prosinec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 Hosi co sa ttka kinect adapteru tak na Slovenski V Bratislave som icj videl asi v troch obchodoch Nay Brloh a Datart Co sa tyka pomaleho stahovania mne sa to chvilu dialo na xbox one S ale na inych hrach to pak tahalo plnou rychlosti netu takze mozna v te chvilce to tahalo vice lidi naraz nebo nejaka omezeni na strane Microsoftu nebo nejaka omezeni u teba doma takze ako zavada nejaka v xboxe na reklamaci to nebude valis1 a Hráč123 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Prosinec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 před 21 hodinami, Zoombik napsal: To je divný, mně to tahá normálně 100 Mb/s, což je plná rychlost připojení, takže si nemyslím, že by to servery MS nějak omezovaly. Nemáš tam náhodou vyšší agregaci, takže rychlost je dělená? Jsi si jistý, že na jiných zařízeních to taháš těch 200 Mb/s? Jo všude jinde mi to jede plných 200mbps (steam, origin, stahování z webu, speedtest.. prostě normálka) , dokonce i test připojení přímo v xboxu mi naměří přes 200mbps, ale hry se prostě stahují podle nálady, průměřně 50mbps, občas se to horko těžko vyškrábe na 80 třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 Hosi kdybych vam řekl jak to stahuje me tady v pousti tak zaklapnete a poslete me kondolenci...:) AndyJ., Martinoslav a drak3go reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Prosinec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 No já stejně vždycky dám něco stahovat když jdu spát, ale tak nějak bych chtěl přijít na kloub tomu čím to je.. když mám občas chuť si něco zahrát hned a stahuji to 4x pomaleji než bych to mohl mít tak to naštve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foppa_13 Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 Stalo se Vam nekdy, ze xbox nenajde zadnou sit k pripojeni? Do minuleho tydne vse ok. Tento tyden, tedy v pondeli i v utery jsem byl po prihlaseni offline, ale po cca 10-15 minutach naskocilo, ze jsem pripojen k siti a dneska uz mi to zadnou ani nenabidne. Pritom pres mobil vidim 11 zaheslovanych siti, vcetne te me. To vypada na reklamaci Scorpia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 Stalo se me ted par dnu dozadu ze se box odpojil sam od site...a při okamzitem vyhledani ji nasela pripojil se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 a nemuze to delat router? Me tohle (ale opravdu jenom vyjimecne) udela notas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 Urcite muze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2017 Nedělal bych si s tím hlavu, starší Xbox one mi to dělal neustále, třeba po týdnu od posledního hraní. Na One X se mi to stalo jedinkrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Prosinec 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2017 To se mi už taky párkrát stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Mě se zase celkem dost často teď stává že start hry je příliš dlouhý a napíše mi to chybovou hlášku že start hry trval příliš dlouho na podruhé už je to v pořádku. U starýho xka se mi to za celou dobu stalo tak maximálně dvakrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 jop toto už se mi taky párkrát stalo ... u Forza7 a FIFA18 ...včera se mi i poprvé sekla hra v průběhu...seknutý zvuk a návrat na dashboard ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Přesně tuhle chybu sem řešil u Scorpia při každém startu, konzoli sem prodal a koupil základní verzi One X, která tento problém nemá. Co sem checkoval Reddit a Kotaku, tak se prý dávaly do Scorpia horší hardisky. Na podpoře MS mi samozřejmě řekli, že je vše vpořádku. Problém nastal i během stahování, kdy konzole nezvládla stahovat a mít otevřenou hru - pády hry a zamrzání konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 hry se mi nesekají ale ten start se někdy stane...uvidím jestli se to bude zhoršovat nebo ne. Kdyžtak prostě bude reklamace:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 před 11 hodinami, elmaniaKain napsal: Přesně tuhle chybu sem řešil u Scorpia při každém startu, konzoli sem prodal a koupil základní verzi One X, která tento problém nemá. Co sem checkoval Reddit a Kotaku, tak se prý dávaly do Scorpia horší hardisky. Na podpoře MS mi samozřejmě řekli, že je vše vpořádku. Problém nastal i během stahování, kdy konzole nezvládla stahovat a mít otevřenou hru - pády hry a zamrzání konzole. Dávat horší HDD do limitované edice může snad jen MS. Problém při stahování, kdy konzole nezvládá pak ani brozdání ve storu (všechny hry vypnuté) je taky dobrej opruz, na tom systému by měli zamakat. Nechápu proč tak výkonná konzole nezvládá základní multitasking... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Že by proto, že ten celej vysokej výkon dělá v podstatě jen gpu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Trošku se zamysli. Má to 8 jádrový CPU a 12GB ram. To ti připadá jako málo výkonu na to, aby konzole nezvládala stahovat hru/instalovat a zároveň při tom prohlížet store? To není výkonem, to je prostě šíleně neodladěným systémem xboxu. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.