Buladog Odesláno Červen 17, 2017 Nahlásit Odesláno Červen 17, 2017 Egypt jako takový nemusím , po roční pauze se však na nového Assasína teším. Snad to splní moje očekávaní. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 5, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 5, 2017 Tak co psal Powerpyx, je tam vic RPG prvku - levelink a odemykani schopnosti. Boj predelanej, podobnej DS a pada vybaveni+ otevrena mapa. I am in Citovat
Buladog Odesláno Říjen 27, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2017 Hru jsem sice ještě nehrál ale díval jsem se na first feelingy hraní lidí na live stream, je to krása . Je to trochu o něčem jiném než původní assasíni, za mě mnohem více chytlavější kvůli právě těm RPG prvkům Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 27, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2017 Asik koupim. otevrene lokace mam rad.. Citovat
Susperian Odesláno Říjen 28, 2017 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2017 Ty vole propady i na 22 fps na procku? To se mi nelíbí... Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 28, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2017 one x glory incomming? nah! Citovat
cam86 Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 Nevíte někdo zda obsahuje hra koupená na Store cz titulky. díky Citovat
lostkojot Odesláno Listopad 1, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2017 cam86- jo jsou tam cz titulky Citovat
Locker Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Ot: když tu řešíte lokalizaci, tak si dovolím dotázat, zda je či bývá rozdílný obsah her na ÚS a cz Storu, tedy že by na cz Storu byly titulky ve hře, a na ÚS Storu by nebyly titulky.díky za odpověď, případně kde raději nakupujete, na cz Storu nebo na ÚS Storu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
lostkojot Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Na cz storu jsou titulky vždy ( když se jedná o hru s cz titulky) na US a ostatních, třeba asijských titulky cz nemusí být. Locker reagoval na 1 Citovat
cam86 Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Aha, já jen že i když na nosiči hra obsahuje cz titulky tak na store to nikdy nepíší. Docela mě překvapilo, že má cz titulky METRO REDUX, kde se to nepíše ani na verzi na Blu-ray. Citovat
lostkojot Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Já takhle třeba kupoval na cz store The LAST US a taky tam nebyly české titulky vůbec napsané a ve hře cz titulky byly... Jediné co moc nechápu proč je digitální verze dražší než krabicovka třeba zrovna u Assassin's Citovat
Locker Odesláno Listopad 2, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 Protože u krabice je pravděpodobne ze brzo skape a koupíš si novou :-) Mě by spíš zajímalo - zda někdo zkušený víte, která konkrétní hra na cz storu titulky má a na ÚS store Cz titulky nemá, díky. Protože u filmu to chápu, na každém území má distribuční práva jiná firma a i na titulky platí vysílatel nebo vydavatel licenční poplatek výrobci, ale u her je přece globální distributor nebo ne?, tak proč by obsah Neupdatoval Časem všude na všech storech, aby byl kompletní...? Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
Moderators drak3go Odesláno Listopad 2, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2017 @Locker sám jsi si odpověděl v příspěvku ZDE Protože Sony má jednotlivé obchody rozdělené podle regionů a primárně nechtějí, aby se nákupy prováděly napříč regiony. Často totiž hra v jednom vychází na lepší peníze, než v druhém a kdyby každý nakupoval jen tam, kde je to nejlevnější, ostatní by mohli zavřít krám. Otázka cenové politiky US/EU apod. je na jinou diskuzi. Z těchto důvodů je bezpředmětné, aby hry na US Store obsahovaly i CZ titulky. Citovat
Buladog Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2017 Pánové dělal někdo platinu, jaká je obtížnost ? Nejsem trophy hunter (u her především teda od Ubi) se mi osvědčilo trofeje dělat, člověk se dostane na místa ve hře kde by běžně nezavítal a hlavně natáhne jsi herní dobu. Citovat
Locker Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2017 Jsem to asi prehlidnul, ma tahle hra (v cs storu) cs titulky?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
jostrih Odesláno Listopad 17, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2017 Tvl dokola ty samé dotazy. Ne na CZ storu je pouze RU mutace a titulky pouze Korejské Sent from my iPhone using Tapatalk krekcz, tofi, Ghost a 2 others reagoval na 1 4 Citovat
Ghost Odesláno Listopad 28, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 28, 2017 Uvažuji o koupi....kdo hrál a poví,jak velký je rozdíl jak v hraní,tak vizualizaci proti ostatním dílům? Assassin's hraji velice rád,protože to má super děj,a hlavně do nedohrávám tak rychle,jako ostatní hry. Citovat
miz012 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2017 Prave se mi poradilo dokoncit moji prvni zkousku bohu - Sekhmet... Ukol dodelam, dostanu 1000 zkusenosti a mec a za chvili mam ten ukol zpatky... je to normalni? Ze ho muze clovek delat kolikrat chce? Nebo je to chyba? Citovat
tofi Odesláno Prosinec 10, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 10, 2017 tak to musel byt nejaky bug, jsem level 32, odehrano asi 60 ukolu a nikdy se mi nestalo ze by se nejaka mise opakovala, proste je dana do done a tim to skoncilo ///EDIT drak3go: Necituj příspěvky, které jsou hned nad tvými. Citovat
miz012 Odesláno Prosinec 11, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2017 No mam to tam porad. Udelam misi, dostanu body / odmenu, dostal jsem i UBI body a ukol zmizel. Za chvili (nebo po nacteni save) se objevil znovu Citovat
Locker Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2017 Takže ziskavas stále 1000 do zkušenosti?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat
miz012 Odesláno Prosinec 12, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2017 jj, i mec a 250 zlatych Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.