Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 Nerad se chlubim, ale tady me nadseni jiste pochopite ;) Prilis jich na svete neni, tak jsem za svuj kousek stastny Unboxing: drak3go, mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 16, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 Až budu velkej, chci takyy! Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Srpen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 Taky mi teď dorazil. Ten artefakt je krásnej Sent from my iPhone using Tapatalk Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 @tokyno máš na mysli The Tusk of Ganesh? Taky už je tento Press Kit na cestě ke mně, společně s dalšími TLL artefakty. Už se moc těším Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Srpen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 Přesně ten mám na mysli Sent from my iPhone using Tapatalk Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 recenze uz jsou venku : 85% (prumer z 55 recenzi) http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-the-lost-legacy http://www.eurogamer.cz/articles/2017-08-17-recenze-uncharted-the-lost-legacy " pro fanoušky je Lost Legacy naprostá povinnost " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 17, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 ...cant wait Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Srpen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Je to skvělý ale krátký. Hold je vidět, že to bylo plánovaný jako DLCSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 17, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2017 Kratky? Ja to jedu skoro osmou hodinu a mam 77%. Za me teda super "DLC" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 protože jsi kašuál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 18, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 To jsem, ale nemam rad speedruny, clovek si tu hru pak vubec neuzije... proste to valim na pohodu, venuju se primarne pribehu, sem tam ale prozkoumam uzemi, pohledam nejaky poklad, coz je v jiste casti hry ponekud snadnejsi a stejne me jeste kus pribehu ceka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Uncharted The Lost Legacy: 6,5h https://howlongtobeat.com/game.php?id=41814 Uncharted IV: 17h https://howlongtobeat.com/game.php?id=20077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 18, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2017 Myslim, ze je to jeste zbytecne info, vzhledem k poctu hracu a predevsim tech, kteri tuto informaci sdileji, je to dost neprukazne info. Stojim si za tim, ze ten, kdo to dohraje za 6:30, tak tu hru jen prolitne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 19, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2017 8 hodin 55 minut. Ja jsem maximalne spokojen! Konec je podle me epictejsi nez u ctyrky Rozhodne se mate na co tesit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Srpen 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2017 Ja přesně 7 hodin. Jak jsem psal, prostě takový DLC :-) ale konec super, to souhlasimSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 20, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2017 Jak mám vydržet teď zbylé dny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 20, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2017 Hajpuj se, poustej si trailery ;)) To uz vydrzis ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 23, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2017 já zatím 8.5h. začínám Chapter 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 23, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2017 Jsi to dal za jeden den, jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 23, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2017 tak v 1:00 jsem zacal a nejakej spanek taky byl;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Srpen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2017 ja zatim odehrano 2h a je to nadherny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 24, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2017 (upraveno) počkej na venkovní lokace v přírodě:) včera další hodinka hraní a pořád začátek ch6. Vždy tak hoďku trvá než najdu cestu kudy prokličkovat ať mně nevidì nepřátelé. Tak další 3 hodinky a dal jsem to APC na začátku Ch6. neskutečné. teď 12.5h a začínám Ch8. Upraveno Srpen 24, 2017 uživatelem mirai_trunks Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 26, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2017 tak dohrano. dle statistik celkovej cas 14h ale ktomu pripocist ch6 a ch8 kde jsem restartoval tak 5h minimalne. 20h na dlc je dobrej cas. 9/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 26, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2017 To uz je ale zase mozna extremne dlouhy cas, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 26, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2017 Tak na zdrcující obtížnost. málo nábojů a jdeš na 3 rány. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.