Moderators drak3go Odesláno Srpen 24, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2017 Prodám HDD 3.5" Western Digital Caviar Green 1.5 TB a 2TB, SATAIII, 7200rpm, 64MB cache. Disky jsou v perfektním stavu, jak vizuálním, tak funkčním. První majitel, nové byl namontovány do NAS, kde sloužily pro zálohu dat (nepodléhaly příliš častému čtení/zápisu). Odtud byly teď vymontovány z důvodu navyšování kapacity úložiště. Disků mám k dispozici více kusů, mezi nimi modely EARS, EURS a EVDS. Ke každému z nich mohu předložit aktuální výsledky hloubkového testu (trvajícího v řádu několika hodin, ne pouhý Quick Scan) z programu HD Tune Pro prokazující jejich bezchybnost (žádné vadné ani přemapované sektory, nic takového). Cena za kus (2 TB) 1.200 Kč +poštovné Cena za kus (1.5 TB) 1.000 Kč +poštovné Pokud by se našel někdo, kdo by měl zájem o více kusů najednou pro svůj NAS, můžeme se pobavit o individuální ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2017 Kurník kamaráde teď jsem bral 2 nové :/ sakra Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2017 Tak bez udání důvodu vrať a kup ode mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2017 Tak jako už je to cca 3-4 měsíce kolik jich máš?Odesláno z mého Nexus 5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 25, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2017 Aha, tak to jo. To není teda úplně teď Jinak jich mám zatím dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 Asi bych od tebe 1-2 vzal, dám ti vědět ještě během zítřka max středy pokud nespěcháš extra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 28, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2017 @Bouner v pohodě, mám jich zatím více kusů, takže se ozvi jak budeě potřebovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 31, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2017 Tak píšu trošku později pardon ... nakonec zatím s diskem počkám a teda já nic brát nebudu ( koupě NASu se odkládá ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 1, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2017 Oukej, tak až to pro tebe bude aktuální zkus napsat, třeba ještě nějaké budu mít Zatím je nabídka stále aktuální. Rowan reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Březen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2018 Nejsou náhodou do NASu červené?? Tady ty zelené jsou na běžné žvýkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 19, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2018 Caviar řady RED jsou "jakože" stavěny pro provoz 24/7, ale stejně jako každý jiný HDD se mohou porouchat i tyto. Já sérii GREEN používám v NASech už léta, jsou mimo jiné i na seznamu podporovaných HDD pro NAS např. od Synology a úlohu splní úplně stejnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 22, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2018 K dispozici poslední 4ks (2 TB) a 2ks (1.5 TB). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts