tombkiller Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Kupoval jsem si v akci hru Unravel za 136 kč,platba debetní kartou,avšak z účtu mi bylo odečteno 150 kč.Nevíte někdo v čem je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Ahoj, někde tu na foru jsem četl, že prý 150kč je nejmenší možná částka, která ti jde z karty strhnout při nákupu na storečku. Osobně radši používám kupony na naplnění ps store peněženky Lukasneo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Září 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Aha,takže tak je to.Jsou to ale k..vy.Takže věci co tam jsou třeba za 70-80 kč tak tam automaticky stojí 150 .Dobře vědět.Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Popřípadě nakoupit vždy minimálně za 150. Ale pokud platíš těmi dobíjecími kupony, tak zaplatíš pouze řesnou částku, třeba bys zaplatil/z peněženky by sa ti za ten unravel strhlo přesně 136czk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Ne, ty hry stojí tolik, kolik píšou, ten rozdíl ti zůstává v peněžence pro další nákup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Září 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 Ale když nemám peněženku a platím pouze kartou tak ten rozdíl zůstane jim né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 NE nezustane, ten rozdil se do da do te penezenky, tedy ted tam mas 14kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 @tombkiller peněženku určitě máš, mrkni na storečko a do kolonky vallet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Září 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2017 před 5 hodinami, tombkiller napsal: Aha,takže tak je to.Jsou to ale k..vy.Takže věci co tam jsou třeba za 70-80 kč tak tam automaticky stojí 150 .Dobře vědět.Dík. Jasně že si to Sony nechá"jsou to přece zloději" tvl prober se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Prosinec 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 Zdravím, mám na paypalu poměrně dost peněz. Přidal jsem si ho jako možnost platby na svůj PSN účet a zajímalo by mě jestli se dá platit zůstatkem na paypalu nebo se částka vždy strhne z karty, která je k paypalu přidaná a tudíž z bankovního účtu? Když platím cokoliv jiného přes paypal, tak se mě paypal ptá jestli chci zaplatit zůstatkem z paypalu nebo z karty, případně pokud na paypalu nemám tolik, tak zůstatkem z paypalu a zbytek z karty. Lze to i zde na ps store? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 V nastaveni paypalu mas moznost nastavit, jestli se to ma brat z karty nebo primo ze zustatku na paypalu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Prosinec 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 Kde se to má, prosím tě, nastavit? Přímo na paypalu nebo někde v PS účtu? Schválně jsem to teď zkoušel. Vyberu hru, dám platbu přes paypal. Přesměruje mě to na paylal a zde mám možnost pouze platby kartou... Když platím přes paypal cokoliv jiného, tak je zde vždycky ještě možnost platby zůstatkem z paypalu. Na paypalu to mám nastavené viz poslední screen. Další screeny jsou po přesměrování k platbě z PSN. Tam možnost platby ze zůstatku nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 Sak to na tom poslednim screenu mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Prosinec 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2018 Ano, ten poslední screen je z nastavení přímo z paypalu. Takhle to mám nastavené celou dobu, jen jsem to teď kontroloval... Poté jsem zkoušel koupit hru a po přesměrování z PSN na paypal už tam byla pouze ta karta (viz prostřední screen). Ale nedalo mi to a potvrdil jsem to na tu kartu, zaplatilo se to a peníze se odečetly přímo z paypalu, takže to funguje. Díky za radu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.