Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 12 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12 Steelbook byl tusim zvlast, nezabaleny, ale byl uplne v pohode. Zadne poslozeni jsem nezaznamenal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 12 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12 před 13 hodinami, miz012 napsal: Pratele, kamaradi.... je to nekdo, kdo bral RE 4 Remake (nejlepe z alzy) a mel k nemu steelbook? Je steelbook zabaleny? Nevim, jestli objednat... Nebo se bat co dostanu? Zabalený není, takže počítej spíš s čáry než máry. A kor když sa to cca rok? nebo jak dlůho válalo ve skladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Srpen 13 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13 Jak píše Mandaz, zabalený není. Já sem takhle objednal 2x u Alzy, vyzvedl oboje a vybral si ten méně poškrábaný. Ještě mě napadá, že než si to objednat do Alzaboxu, kde ti s tím dopravce jebne a ještě víc poškrábe, tak by bylo lepší si to objednat a vyzvednout na prodejně. Ze zkušenosti, chovají se k tomu víc šetrněji, než do alzaboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Neděle ve 21:08 Nahlásit Share Odesláno Neděle ve 21:08 Alan Wake 2 Deluxe Edition na PS5 v akci za 1199Kc + postovne zdarma na JRC nebo Smarty: https://www.jrc.cz/Alan-Wake-2-Deluxe-Edition-PS5--p163494 https://www.smarty.cz/Alan-Wake-2-Deluxe-Edition-PS5--4p157425 esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Pondělí ve 05:21 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 05:21 I na Alze, kdyby jste někdo raději používal boxy Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Pondělí ve 07:16 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 07:16 A jo, jeste vcera kdyz sem postoval JRC to meli za 1599Kc, ted uz za 1199Kc. https://www.alza.cz/gaming/alan-wake-2-deluxe-edition-ps5-d12392746.htm?o=1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Pondělí ve 17:02 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 17:02 Prekecali jste me, poridil jsem do sbirky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Pondělí ve 17:21 Nahlásit Share Odesláno Pondělí ve 17:21 Mely by mi dojit jak Collector's tak Ultimate verze Stalkera 2 na xko. Nevim, jestli vubec brat. Mel by nekdo zajem kdyztak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Share Odesláno před 13 hodinami A mě PGS po zrušení stalkera ce na Xbox dnes přistál email ze mi ppl bude doručovat sběratelku , tak jim píšu ze uz sem dávno objednávku zrušil tak proč to posílají a prý ze měli výpadek systému a tak to poslali , samozřejmě sem nevyzvedl. miz012 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.