Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[PS4 PRO] Revize CUH-7016B anebo CUH-7116B

metrixm

Recommended Posts

Bzuceni bude delat zdroj a spinana bizuterie okolo(civky, mosfety apod.). Pouziti pravdepodobne horsich soucastek kvuli usporam. K tomu chlazeni a tichosti. Pokud se nezmeni razantne komplet airflow  konzole, nic se co se tyka teplot a hluku nijak nezmeni. Samozrejme takove drobne zmeny ano-vyssi teplota, nizsi hluk a obracene. Hardware nevim jak se  od prvnich verzi zmenil, vypada to ze akorat doslo k pretaktovani nebo povoleni zablokovanych funkci oproti drivejsim modelum. Krapet pomuze nejaka kvalitni chladici podlozka pod NB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 month later...
  • 3 months later...

Největší problém je uspořádání chlazení hned pod tím vrchním krytem. Je tam ventilátor extrémně tichý a zároveň výkonný a hlučný a taky je tam tepelné čidlo, to vše je ok ale hned zatím větrákem je harddisk a zdroj - teplo je odváděno pasivně nějakým plechem, bohužel ale to teplo je nasáváno tím ventilátorem a tudíž je ohřívaný celý systém včetně tepelného čidla a pak už jen chybí hadice a na druhou stranu pytel na prach.

Na YouTube si najděte video jak vyčistit PS4 PRO od prachu, vyfoukejte a vysajte a pak ten kryt nezavírejte a pusťte si nějakou tu hru která předtím vysávala jako o život a schválně co se stane ????? 

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Zdravím, může mi někdo poradit? Uvažuji nad koupí z druhé ruky, obě verze v záruce, a teď opravdu nevím, kterou verzi si vybrat. Jestli starší revizi 7116 nebo novější 7216. Hluk mi zase až tak nevadí, pokud to nebude hucet jak vysavač, spíš mi jde o to která revize je kvalitnější, má delší životnost a nezahriva se tolik? 

Odkaz ke komentáři

• 4 months later...
  • 4 years later...

7116B Star Wars jsem vratil.

A zameril jsem se na 7216B

Nasel jsem za pekny peniz limitku TLOU 2... Podle wiki by to mel byt jeden z poslednich kousku (v prodeji od 06/2020).

No a jeste jsem zkusil objednal kus v krabici, ktery ma na prebalu Death Stranding (ne limitku). Vychazel jsem z toho, ze hra vysla 11/2019 takze konzole by mela byt "novejsi"

Tak uvidime 🙂

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, mirai_trunks napsal:

vsecky ps4 jsou jet engine:) 

Heled, to mi rikalo uz hodne lidi... ale ja mel bundle od Fortnite a tichouckej. Pak jsem to prodal a vzal PS5.

před 48 minutami, Kamel napsal:

S DS to byla ta novější verze. Držím palce, ať máš šťastnou ruku na kus a nemáš JET engine.

Diky, drzim si palce 🙂 Je to tato edice:

Untitled.thumb.jpg.d72baeefdc27d3ef3efb9fc7cad4b4a2.jpg

Jako doufam, ze tam jen nekdo nedal krabici... ale proc by to delal, ze? 🙂 Ikdyz jestli se nepletu, papirovy navlek muze byt jakykoliv, nema SN je az na kartonove krabici. Prebal jako takovy nema s konzoli nic spolecneho (je mozne je zamenit).

Odkaz ke komentáři

No pokud mas FW do 11.00 tak jsem udelat "uprava"... stejne jako na vite apod 🙂

A takovy NFS Underground tam vypadaji skvele 🙂

Ta BF 7116 mela 11.00 tak jsem vyzkousel, ale hucela. Tak hledam nahradu.

Obe byly po 4493 Kc s rocni zarukou.

TLOU 2 ma FW 11.02... takze holt max s ni cekat

DS nevim, uvidim, az dorazi.

Pokud bude mit FW nizsi, necham si DS (a nebude hucet), pokud vyssi necham si TLOU 2.

Odkaz ke komentáři

Tak ta DS je tichoucka. Hral jsem 30 min gt sport a pred tim se hra jeste instalovala. A ticho.

Jo a na krabici je stitek z alzy - prodej 5/2020 🙂

A jako bonus je zam 2 TB disk!

Jen krabice je vic pozrhana nez byla na fotce, ale sere pes.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu