brothell Odesláno Červenec 6, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2018 Zdravíčko, jak to nyní je s SX OS dají se někde stahovat hry a ty spouštět nebo si musím dělat jen dumpy cartridgí? Díky Citovat
xmod Odesláno Červenec 6, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 6, 2018 SX OS umí formát xci což je standardní dump cartridge případně její trimovaná verze - vyhozena zbytečný data a pak formát nsp což jsou eshop hry. Tam je to v beta verzi, spouštění je poněkud kostrbaté přes dev menu.Obojí na internetu samozřejmě k nalezení. Citovat
very_hard Odesláno Červenec 7, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2018 Na .NSP som sa pripravil . Uz len aby vysiel jednoduchy navod ako ich nainstalovat. Pripajam malu ochutnavku mojej pripravovanej zbierky. Viac som zatial nezohnal, ale urcite sa to bude rozrastat u mna ako vzdy. Ale mohli by vo velmi blizkej dobe rozbehnut aj ten USB storage, nakolko sa mi to nechce stale kopirovat na karty. Citovat
xmod Odesláno Červenec 7, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 7, 2018 No já to mám vyzkoušený takhle: 1) Stáhneš a nainstaluješ si si nějakou hru, co umí "hostovat=spustit" devmenu pomocí připojeného LayerFS - já to testoval na Bayoneta.XCI (JAP), Title ID=010076F0049A2000. Měl by fungovat i Pokemon Quest, Fornite a možná i další.Já testoval na Bayonetě, tu mám. 2) Stáhneš si devmenu a nějakou .nsp 3) Na SD kartě vytvoříš složky sxos\titles\010076F0049A2000 (to je title ID Bayonetty, pokud hostuješ jinou hrou, musíš tam dát správně její title ID). Do téhle složky zkopíruješ devmenu - obě složky exefs i romfs včetně obsahu.Tím si jakoby Baonetě podstčil na filesystém (Layered FS) další soubory na spuštění což je to devmenu. 4) Do rootu karty nahraješ nějaké ty .nsp, které chceš instalovat 5) Pustíš normálně Bayonetu přes SX OS 1.3 - nastartuje se ti devmenu 6) Z něj pak jdou už instalovat .nsp eshop hry Citovat
very_hard Odesláno Červenec 8, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 8, 2018 Tak na tu instalaciu .NSP si zatial netrufam. Pockam si na volaky jednoduchsi a najma bezpecnejsi postup. Citovat
very_hard Odesláno Červenec 11, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2018 Otestovane a plne funkcne na verzii os 1.2 Citovat
xmod Odesláno Červenec 11, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2018 L.A.Noire si fakt taky zkoušel a jede ? Citovat
very_hard Odesláno Červenec 11, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2018 jj v pohode ... cca 2 hodinky odohrane, zvysok si nechavam na zahradu ked sa budem vecer nudit a krpci budu spat Citovat
Lany Odesláno Červenec 13, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2018 zdravicko ludia viete mi niekto poradit kde sa daju stiahnut nsp hry dakujem Citovat
very_hard Odesláno Červenec 13, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2018 Do nsp by som sa zatial nepustal kym to nebude v cfw, lepsie povedane ja ich mam par pripravenych ale netrufam si zatial ich instalovat. Vystacim si zatial s cartrige hrami xci. Citovat
Lany Odesláno Červenec 13, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2018 dev menu som nahodil bez problemov aj som skusil instalovat sonic nsp vsetko ide ako ma ale neviem najst viac hier Citovat
Luke25 Odesláno Červenec 13, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2018 crookedstein - Nedávej sem odkazy, je to proti pravidlům fóra, pošli mu to do SZ... Citovat
very_hard Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2018 Zdravim, po case som sa vratil k tomu, ze rozbehnem tie NSP hry atd ... podla navodov ktore som nasiel, si musim pred tym ako zacnem stiahnut hru Pokemon Quest z online obchodu, ale tu narazam na problem. Konzola mi pise Error Code: 2124-4007 pri vstupe do obchodu. Viete mi poradit co to je za chybu a ako sa jej zbavit ? Prepol som konzolu do OFW pre stiahnutie tejto hry. Pripadne existuje aj iny sposob bez toho aby som musel stiahnut online volaku hru ? Dik Citovat
xmod Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2018 Bayoneta.XCI ti stačí a nemusíš nic stahovat z obchodu - viz můj návod Citovat
very_hard Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2018 prosim link na ten tvoj navod... volako ho nikde na fore nevidim ... asi to nie topic ale asi len komentar. Dik Citovat
very_hard Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2018 Dik uz to studujem ... prosim este volaky link na to devmenu by si nemal ? nech nestahujem zbytocne volake bbosti ... Hru uz stahujem ...Dik moc za pomoc. Citovat
very_hard Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2018 Vsetko som spravil podla tvojho navodu ale ked dam spustit tu hru nezobrazi devmenu ale napise chybu The sofware was closed because an error occurred. Stretol si sa s tymto problemom chybou? Citovat
xmod Odesláno Červenec 14, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 14, 2018 Ne,podle toho návodu mi to stoprocentně běhá.Spíš máš někde chybku Citovat
very_hard Odesláno Červenec 15, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 Stale som sa nepohol, nahodou ... nespustil si tu hru predtym a neodohram nieco a az potom nahral tie subory na kartu ? Stiahol som a pouzivam tuto verziu hry: 0092 - Bayonetta (Japan) (En,Ja,Fr,De,Es,It) [Trimmed].xci Citovat
xmod Odesláno Červenec 15, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 Udělej výpis všech složek a souborů pod sxos\titles\ pro kontrolu + zkontroluj jestli to je stejná verze Bayonety přes title_id - musí být 010076F0049A2000. Title id ti ukazuje třeba aplikace XCI Organiser. Citovat
very_hard Odesláno Červenec 15, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 Title_ID suhlasi .... nechapem ... Citovat
xmod Odesláno Červenec 15, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 Udělej výpis všeho pod sxos/titles zkontrolujeme to Citovat
very_hard Odesláno Červenec 15, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 komplet rozklad SD karty a zlozky sxos Citovat
xmod Odesláno Červenec 15, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 To vypadá dobře. Máš naformátováno na exfat ? Bayonetu normálně přidáš přes SxOS menu, objeví se ti v hlavní nabídce a tamodtud jí spustíš a máš tam chybu ? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.