Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Hack Switche


Recommended Posts

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Třeba tady můžeš pročíst, ať se nemusím moc rozepisovat.

Citovat

Každopádně by to v průběhu června měli už snad nějak vypustit a až bude venku ten cfw, tak nebude trvat dlouho než někdo vydá nějaký backup loader.
A nebo někdo leakne payload z toho Team Xecuter videjka pár příspěvků výš. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

CFW pro Switche se dnes již chlubí nejedna hackerská skupina, ale až dosud skutek utek. Buď jsou to nedodělky, nebo nehorázné když to tak řeknu prasárny anebo se prostě rozhodnou to nezveřejňovat.

Řešení od Xecuteru nebude jen CFW, bude to plnohodnotné ovládnutí zařízení s možností bootovat do originálního FW a v tuto chvíli již s jistotou bez omezení verze OFW. Jedním z hlavních témat samozřejmě bude možnost online bez rizika banu a tam se začnou jednotlivá řešení odlišovat. Jak u nich navíc bývá zvykem, jejich produkty a řešení patří k těm TOP ve své třídě, což v minulosti dokázali už mnohokrát. Nikdy nevypustí ven nic, co by nemělo smysl a nestálo za to. Samozřejmě jsou si vědomi potenciálu "zcizení" jejich nápadu a tak svoje zařízení budou mít pod ochranou DRM.

Jakmile navíc v září příjde Nintendo se službou placených online, většinu ostatních to pošle do kytek.

No, uvidíme :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co vím tak žádné cfw pro veřejnost ani není ale jestli se nejaka hackerská skupina chlubí ze ho má tak proč ne aspon víme že už se něco děje, a taky že ano. CFW Switch má už vyjít opravdu brzy. 

A co se týče online, to nemám tušení jak bude fungovat. Ale mám pocit že Nintendu bylo jasny od začatku že se Switch podaří prolomit tak rychle. A tak se rozhodli udělat placenou službu. 

Asi nebude možné se dostat vůbec do online (ale to je jen muj nazor-to se vubec nevi)

Jestli treba se N rozdne byt dokonce  prisnejsi a davat bany, kdoví za poslední generace konzolí  bylo vstřícnější. Ale vsechno se muze otocit.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli někdo chce online, tak ať si koupí druhý switch. Až přijde možnost cheatů, tak by to stejně multiplayer jenom podělalo. Mě by osobně stačilo se dostat třeba jenom skrz emunand alespoň do eshopu. @drak3go kdo přesně se chlubí tím CFW kromě Team Xecuter a lidma kteří dělají na tom Fusée Gelée? Tím jak to předtím uniklo, tak to udělali open source a teď maximálně lidi vypouštejí svoje payloads, ale nikdo podlě mě na jinym cfw nepracuje. Team Xecuter stejně jenom využívá exploitu který našli ty lidi který pracujou na tom Fuseé Geléé. Možná zmastili jenom aby šli hrát zálohy, ale jak říkám až vyjde ten free CFW tak to bude uplně zbytečná věc třeba jako Gateway na 3DSko.
No a ta ochrana DRM, to je taky docela sranda ne? Si jako chránějí software kterej umožňuje hrát pirátský hry? Tak prostě piráti podělaj piráty. :D Stejně jim to jejich DRM někdo zmastí a až to vydají tak si ten jejich payload nahrajeme samy z telefonu. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jasně že bude ale počkej si až vyjde ten cfw (který si nainstaluješ sám bez toho aby sis něco kupoval)..navíc rozhodně nepočítej s online play.. Nintendo odměnuje takové hráče rovnou banem (to se ještě před několika dny nevědělo, ano stal ose to i u wiiu a 3ds že s tím nakonec nitnento přestalo ale může v tom pokračovat dál) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně čekám na licenci, můžu pak napsat report... Jinak SX OS už mám v konzoli, můžu potvrdit funkčnost na zatím nejnovějším FW 5.1.0. Taktéž je funkční i homebrew. Stačí už zadat pouze licenční kód pro odemčení plné funkčnosti, tak uvidím, co z toho bude. Objednal jsem si tu levnější variantu bez toho jejich "donglu" a místo toho spouštím potřebný soubor z mobilu (android) a funguje to bez problému (taktéž funkční i z PC). Takže kdo třeba přemýšlí o koupi, úplně stačí levnější varianta. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu