Mandaz Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 @SAIXX ale ten rámeček nedělá všem, jen VyVoleným Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Raději než hrát super hru, počkáme. Ať nejsou problémy:) co ten ng+? Není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Nikde sem ng+ zatím neviděl, ale ta škaredá trofej za škaredý mlžný svjet je hotova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Mám pocit že zatím se oficiálně nevyjádřil ani Barlog na NG+ ne zda a vůbec kdy bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 Tak již jenom vyzobat věci po světe a platinka je tvoje. Jinak pořád mi to neukazuje, že máš hotovo 9 valkýr? Jop, již to vidím NG+ nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2018 jj, ta devátá sfině mi dává zabrat, ale dneska snat padne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červen 12, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Tak nové GoW nakonec NG+ dostane https://www.zing.cz/novinky/96036236/god-of-war-si-zahrajeme-znovu-v-modu-new-game/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Víme,ale otázka je,chce to někdo hrát znova ? Já říkám na rovinu,že si nechám ty vzpomínky co mám a nechám hru uloženou dalším generacím. Třeba si to jednou dá syn a bude stejně vydřenej jak já. Teď musím koukat dopředu a jít dál ;) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 12, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 Ja si dam znovu spis GoW 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.