tofi Odesláno Únor 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2018 Red Dead Redemption 2datum vydáni 26. října 2018 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2018 Super, tak mám už dárek k narozeninám tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 9, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2018 nove videjko tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 American domestic cat with a freshly caught pigeon mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 kobram reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 PC mustard race Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Říjen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 PC verze nedávno potvrzena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 před 9 minutami, liborpoulik napsal: PC verze nedávno potvrzena! Noo, nevím, nebyl bych si tím tak jist. Někdo říká, že jo, jiní zase ne. Rockstar to nepotrvdili, ani nevyvrátili, každopádně pokud bude, tak podle mě tak za rok, možná víc Ale rád se nechám překvapit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 bude to stejne jak s gta 5. pc verze pozdejc a pak remastr na ps5 a celkove 100M kopii prodano za 6 let:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Říjen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 To bylo samozřejmě ironicky, když si tam někdo přidá obrázek z pc pro srovnání s konzolí, před 3-mi dny jsem zase četl, že pc vůbec nebude, uvidíme, je mi to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 @liborpoulik pokud dobře vidím tak u teho obrázku je jako screen pc verze youtube video mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2018 vetsina pc hracu hraje prave na youtubu na mobilu:) eRik a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 ja jsem ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 V 01.10.2018 at 18:47, mirai_trunks napsal: bude to stejne jak s gta 5. pc verze pozdejc a pak remastr na ps5 a celkove 100M kopii prodano za 6 let:) no, tady ten rozsah nemusí sednout úplně každýmu, jako jo, ta hra má potenciál, ale podle me to nemá tak velkej potenciál jako GTA5... nevim no, onlajn si myslim, že taky ne... GTA je takový dost casual a tohle mi přijde jako lehce upjatější pojetí, je to logický, ale na druhou stranu trošku nesmyslný, nikdo nekritizoval GTA za to, že u sebe nosíš 500 zbraní. a tohle vypnou, nikdo nekritizoval gta za to, že se nemusí udržovat zbraně a tady je to taky, nemluvě to tom krmení tý svojí tlupy, do čehož tě hra nepřímo nutí. přece jenom nevim, jak jste to cítili vy v rdr1, ale mě dost vytáčelo, že se cestuje na koni dálky, když jsem to hrál podruhý, tak mi to už nepřišlo a teď vůbec, ale tam budou pláně jak hovado a cestování koněm... a 10 minut nikde nikdo. ne jako v gta žijící svět. Ta hra podle mě tímhle bude trpět, tím, že se trošku vyhranila, já jsem rád, já mám rád přesnost a vyhraněnost, ale podle mě dost lidí tohle odradí, a určitě to nebude fungovat jako GTA online, tomu neverim a nebudu verit asi nikdy. JINAK JÁ JSEM TAKY RDY, ZBRANĚ Z GTA ONLINE CLAIMNUTÉ, UŽ SE TĚŠÍM, TEĎ SI DÁVÁM NÁŠUP RDREDEMPTION1. Potřetí, to jsem žádnou hru mimo Maxe Payna 2 (12x) a LOTR:ROTK (na pc s kámošem 6x) nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Nevíte někdo jak to bude s dostupností v JRC, mám víc jak týden předobjednáno, ale nejsou mi jaksi schopni odpovědět. Na některých obchodech jsme si všimnul, že už uvádí dostupnost 30.10.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Mám předobjednáno na Gameonsale a dnes mi přišel email :-( dnes jsme se dozvěděli, že vydavatel hry TAKE 2 se rozhodl že nedopustí aby se jejich hra dostala do oběhu ještě před D1, jako tomu bylo u Tomb Raider, kterou zákazníci u sebe měli již týden před oficiálním vydáním. Vydavatel tedy tuto hru posílá nám, prodejcům až ve čtvrtek, tj. 25.10. a ne dnes, 24.10., jak jsme měli původně slíbeno. Tento datum odesílání hry z TAKE 2 je pevný a žádný jiný obchod nebudu mít hru dříve, než 26.10., což je den vydání. My okamžitě v tento den hru přebalíme a posíláme k Vám, nebo ji pro Vás můžeme nechat na osobní odběr na pobočce v Kladně, kde pro Vás budeme celý víkend, pokud by jste si chtěli hru vyzvednout osobně. V případě dopravce Zásilkovna, DPD a Česká Pošta, Vám hra dorazí následující pracovní den, tj. pondělí. Moc se omlouváme za komplikace s tímto způsobené. Je nám jasné, že mnozí z Vás potřebovali hru již na víkend. V tomto případě prosím napište a my Vám objednávku zrušíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 24, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Takze to vzit digital a hrat jiz zitra byl good plan! eRik a tofi reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Tak po urgenci mi z JRC odepsali, že by to v pátek měli mít na prodejně (Zlín) pro předobjednávky, ale nejen pro ně, k vyzvednutí. Resp. nemají žádné info o tom, že by neměli mít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 před 42 minutami, Dlady napsal: Moc se omlouváme za komplikace s tímto způsobené. Je nám jasné, že mnozí z Vás potřebovali hru již na víkend. V tomto případě prosím napište a my Vám objednávku zrušíme. Mne psaly originály.cz něco podobnýho. Ze to u mě tím pádem bude v úterý nejpozději... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlady Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Nj těšil jsem se na deštivý propařený víkend, ale co se dá dělat. Život je krůta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Psal na Xzone facebook ohledně odeslání a přišla mi odpověď: Zdravím, RDR2 budeme odesílat zítra. Zatím se nic nezpozdilo, tak snad to dobře dopadne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Tohle je snad poprvé ve své dlouhé hráčské kariéře, co řeším, abych měl hru v den vydání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 no, ja to resim poprvé, protože to je moje 3. funglovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 před 1 hodinou, rkolarik napsal: Tohle je snad poprvé ve své dlouhé hráčské kariéře, co řeším, abych měl hru v den vydání mě se v minulosti podařil solidní ojeb když mělo vyjít Diablo 3 na PC...všichni všude plašili hajpovali a odpočítávali minuty, vyhlíželi pošťáky, nechali si posílat z objednaných krabicových verzí klíče, aby mohli pařit od první minuty. Všechny skladovky vyprodaný. Já měl v den vydání volno. Šel jsem do Tesca a tam když jsi jim ukázal jednu stránku z jakýhosi časopisu tak ti prodali Diablo za 700,- místo za 1400,- . Nedoufal jsem, že se mi to podaří. Počítal jsem s tím, že to bude všude na pořadník nebo vyprodaný už v 7 ráno. Přišel jsem tam, jen tak jsem se zeptal baby na informacích jestli tam mají tu hru a jestli mi ji prodají. Baba ji vytáhla z podstolu a řekla, že jo, že neví proč by ne. Tak jsem si fofrem sehnal přes ulici v trafice ten časopis, ona do něj dala razítko a prodala mi Diablo za 700,- já byl tehda heppy jak 2 grepy a když jsem to psal potom na Diablo3 forum, tak mě tam málem zabanovali, protože ti co neměli ten klíč tak furt čekali na poštěváka ... mirai_trunks, rkolarik, werty a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.