Umberto Odesláno Říjen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 Díky moc !!!!ano přesně to se mi stalo...ono to prave je celkem na začátku hry...první mise jsou spis takový tutorial a to jen jedna z nich. Ještě jednou díky moc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 prosím vás, je možné nějak vypnout to zdlouhavé lootování věcí? Je sice pěkné, že toho mrtvého zvedne a okrade, nebo otevře šuplík a bere věci po jednom, ale po nějaké době je to už fakt otravný. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 To bohužel vypnout nejde, je to tak i u stahování kůži ze zvířat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Jakou máte zkušenost s HDR na PS4 Pro? Já to vypnul, obraz byl o dost horší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 někdy záleží i na televizi a né na hře...porypej se ještě v nastavení obrazu TV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 jenže HDR u GOW nebo Spidermana je OK, tak se mi to nechce na TV měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 tak to ti pak nepomůžu...víš jak..zhnilej se nejvíc nadře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 dost dlouho jsem elaboroval s TV, než jsem našel optimální obraz pro hry na PS4 Pro, u všech ostatních her je obraz OK, takže u RDR2 mám HDR vypnuté, i bez něj vypadá hra skvěle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Hra má s HDR problém píše se o tom celkem...takže snad další patch to opraví. edit @Martinoslav: Necituj posledni prispevky, pro vice info si, prosim, precti pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Tak RDR2 pry HDR nema vubec... http://www.hrej.cz/novinky/2018/10/30/rdr2-ma-fake-hdr-cili-realne-hdr-nema-49416/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 taky jsem to uz cetl dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Peknej prank od Rockstaru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Proč? Nemyslím ze na tom hra stojí. Škaredá rozhodně není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2018 Jinak ta kůže z těch legendárních zvířat můžu jenom prodat tomu obchodníkovi? Hra výborná, ale některé věci bych uvítal jako při staru, hlavně jízda na koni a nárazy do stromů Teď jsem lovil asi 1h bílého araba a pak mi umře, když sjedu ze skály... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 prodej to TRAPEROVI, je bud v lese nebo v saint denise. nárazy do stromů, to mě dojímá nejvíc, já mám ještě furt koně ověšenýho jak vánoční strom a když to řachneš do stromu bud s velkou kuzi nebo s jídlem vzadu a po stranách, jak se to sesype Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Máte nějaké tipy na nastavení hry, co změnit oproti defaultu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Prý v lese:-)))to je hodně přesný kde ho najít když je tam lesa jak nas....:-) Jinak já si pořídil i tu oficiální příručku ke hře a není to vůbec špatný. Tutorial který běží na obrazovce rychle mizí a člověk to někdy nestihne, takto si to v klidu najde potom v knížce. SPOILER!!!! Našli jste někdo to torzo těla pod železničním mostem a useknutou hlavu s půlkou mapy? Je to bozi ještě řešit maniaka:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 ty koně mě vážně dojímají, mě zabili při přestřelce a mého druhého arabáče, kterého jsem honil další hodinu už zase nemám prostě je to celý WTF s těmi zvířaty. Jinak kdo chce torchu cheatovat tak je nějaký glitch, kdy seberete 30 gold barů a můžete je prodat obchodníkovi. P.S abych nezněl jako nějaký úchyl přes koně, ale opravdu to člověka naštve, když loví nejlepšího koně a on umře docela lehce. Jinak v té hře zas tolik věcí ke koupi není. A zdá se mi, že je obtížnost i těžší, umírám rozhodně víc než v jedničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2018 před 23 hodinami, Umberto napsal: Prý v lese:-)))to je hodně přesný kde ho najít když je tam lesa jak nas....:-) Jinak já si pořídil i tu oficiální příručku ke hře a není to vůbec špatný. Tutorial který běží na obrazovce rychle mizí a člověk to někdy nestihne, takto si to v klidu najde potom v knížce. SPOILER!!!! Našli jste někdo to torzo těla pod železničním mostem a useknutou hlavu s půlkou mapy? Je to bozi ještě řešit maniaka:-))) No v lese na východě, je tam jediná značka trapper, tak i kdybys nechtěl, tak to musíš na mapě najít, nemluvě o tom, že v mapě se dá přímo vyhledat ;). macknes na nej u legendy mapy a ono ti ho to ukaze. Jo, jedu si viď k úkolu a najednou vidim nohu a krev, tak jdu po krvi a tam torzo a podpis a mapa a střeva úplně všude před 16 hodinami, mesyas napsal: ty koně mě vážně dojímají, mě zabili při přestřelce a mého druhého arabáče, kterého jsem honil další hodinu už zase nemám prostě je to celý WTF s těmi zvířaty. Jinak kdo chce torchu cheatovat tak je nějaký glitch, kdy seberete 30 gold barů a můžete je prodat obchodníkovi. P.S abych nezněl jako nějaký úchyl přes koně, ale opravdu to člověka naštve, když loví nejlepšího koně a on umře docela lehce. Jinak v té hře zas tolik věcí ke koupi není. A zdá se mi, že je obtížnost i těžší, umírám rozhodně víc než v jedničce Kámo a ty střílíš z koně na lidi? musíš slézt a utéct od nej, žeo. já Araba chytal hodinu jen kvůli tomu, že jsem nedával pozor na to, jak mám taimovat… takže jsem tam pro nej přijel... mám ho v lasu, 10x jsem spadl, pak teda jsem si přecetl, co mam delat, mam ho v lasu, jdu na něj sednou a najednou se proti mně rozeběhl beran a napálil mě až jsem odlítl, tak říkám ok, klid, tak zase, laso na koně, jdu k němu sednu, v tom rage co ho chytl vyběhl na skálu a jak sebou mrskal, tak udělal dvojtý salto dolů a zhebl... prosím pěkně hodina a něco v řici… no a když jsem tam šel podruhý, tak mě zase trefil sob, když jsem ho tam honil, ale 2 rány brokovnicí do xichtu to vyřídily, jinak na druhým konci jezera je loviště legendárního bizona ;), tak doporučuju tam u toho kone nic nezabíjet a rovnou stáhnout bizona, já mám pěknou čapku a kabátec! (rukavice jsou z legendárního bobra :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2018 To oblečení z legendárních zvířat je jen na okrasu nebo i mají nějaké vlastnosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2018 Něco na okrasu a z kůží se dají dělat například brašny, talismany které mají různé výhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Listopad 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2018 Kůň lze oživit pomocí "Horse Reviver" k dispozici tuším ve stájích. $9.50 velmi dobrá investice. Zelvak23 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2018 Tak trochu jsem doufal, že jde o mikrotransakci:) LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2018 nevite kde najdu kuzi z legendarniho medveda, nesla prodat, tak jsem si ji odlozil v campu na zem a kdyz jsem po case vratil tak nevim kde je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Listopad 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2018 Je to bug, fyzicky tam není, ale když dojdeš k trapperovi, tak hra se tváří že jí máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.