Moderators Martinoslav Odesláno Únor 7, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2018 Pochlubí se tu někdo hodnotou svých sběratelských edic? Tu Dying Light Zombie apokalypse edition jsem tehdy chtěl, jen mi chyběly ty melijóny https://bonusweb.idnes.cz/nejdrazsi-sberatelske-edice-d1z-/Magazin.aspx?c=A171126_233059_bw-magazin_lys Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Tak tu ze 4.místa žebříčku mám ve své sbírce a vedle Post Pandemic edice TLOU patří bezesporu k těm nejcennějším, co mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 20, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Tu Uncharted? Ukaaaaaaz, posli fotoooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 Mno,to bych taky rád viděl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 před 16 hodinami, Martinoslav napsal: Tu Uncharted? Ukaaaaaaz, posli fotoooo Ano, tu Fortune Hunter edici Kdybys to téma namísto zamykání raději pořádně sledoval (btw tehdejší aktivita ve sběratelích mi tu chybí). tofi, panzpohadky a Rohlais reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Draku tak tohle je hodně velká paráda. Typuju, že v Čr budeš jedinej, kdo jí má. Velká závist :-). drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 21, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Koupim! Dam 500 a priplatim za postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Před hodinou, elmaniaKain napsal: Draku tak tohle je hodně velká paráda. Typuju, že v Čr budeš jedinej, kdo jí má. Velká závist :-). Kdo ví, každopádně ji mám pečlivě uloženou a tak jak už jsem psal v tehdejším příspěvku, považuji to za svatý grál mé sbírky (nejen z důvodu extrémně nízkého počtu existujících kusů, ale je to exkluzivita, jde o Uncharted, obsahově jí nelze absolutně nic vytknout a je prostě parádní). Když vidím, že je považována za TOP 5 sběratelských a hodnotných edic historie vůbec, tak jsem o to víc rád, že jsem se k ní tehdy dobral. A nebylo to samozřejmě rozhodnutí ze dne na den, byla to dlouhá a trnitá cesta a hon za touto edici. Mezi další bych určitě zařadil Post Pandemic edici, kterou držím stále netknutou a původně zabalenou (a vím o dalších minimálně dvou u nás, protože jsem je sem dovezl a rozdistribuoval) Moc se těším na podobnou edici ke druhému dílu TLoU. před 5 minutami, Martinoslav napsal: Koupim! Dam 500 a priplatim za postu Koukni na ten článek z odkazu, který jsi sem dával a zkus novou nabídku, třeba se dám přesvědčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 21, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Tak 600, vic ne Ne, vazne... krasna edice A zavidim i tu Post Pandemic, tu bych mel take rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 před 2 hodinami, elmaniaKain napsal: Draku tak tohle je hodně velká paráda. Typuju, že v Čr budeš jedinej, kdo jí má. Velká závist :-). V ČR jsou minimálně 2.. ( ne, já to bohužel nejsem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.