miz012 Odesláno Srpen 8 Nahlásit Odesláno Srpen 8 Zkama to ma mas? Ja mam z alzy Limitovanou edici, ne Launch Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 8 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 8 z alegra. bude asik jen jinel sleef. jinak buček navolno a zbytek krabice 1000 puzliku prekvapilo, jsem necetl co vtom je. za 1300 s postou joo, tak uz zo vidim. ceskej sleef je limitovana edice popsanej:) Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 8 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 8 Alza dava k obyc verzi plakat ve sberatelske krabicce. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 28 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 28 tak misto deluxe edice Mgs delta z alzakova mam omluvu a 100kčs, ze se nepovedlo odeslat vcas. objednano nekdy v listopadu. lidi co objednali predefcirem maj jiz k vyzvednuti. tleskam esmo reagoval na 1 Citovat
miz012 Odesláno Srpen 28 Nahlásit Odesláno Srpen 28 Jo ta stovecka vzdy potesi A ted uz si o ni ani clovek nemusi rikat, posilaji automaticky Kurnik, ted budu premyslet, jestli to taky nepotrebuju Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 5 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 5 Kdo bral? škoda, ze to neni bucek, ale jinak cajky. zase polake dodal day1 a za fajn cenu. Akumazensho, Mandaz a esmo reagoval na 2 1 Citovat
Mandaz Odesláno Září 5 Nahlásit Odesláno Září 5 Metalpak je podvod na voličích Akumazensho reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 5 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 5 je, hlavne ze na ofiko fotkach ke vsude visualizace steelbooku Citovat
Akumazensho Odesláno Září 5 Nahlásit Odesláno Září 5 Ja bral a taky sem cumel, ze to neni bucek. Vsude ho avizovali Citovat
miz012 Odesláno Září 8 Nahlásit Odesláno Září 8 Mne ma dojit dnes z Polska, s kuponem za 1407 Kc cajk. Citovat
Mandaz Odesláno včera v 09:32 Nahlásit Odesláno včera v 09:32 Bůček top, u hry silně doporučuji pro majitele procka počkat na update co vyřeší problém s pssr či jak. Fail jak prasa mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 2 Citovat
Akumazensho Odesláno včera v 13:59 Nahlásit Odesláno včera v 13:59 Po dlouhy dobe sem si nechal neco poslat na Balikovnu, pac to bylo o 10Kc levnejsi a nikdy vic. To, ze to z Xzone poslali v obyc bublinkovy obalce tomu taky moc nepomohlo… mirai_trunks, Mandaz a Crashíčeq reagoval na 3 Citovat
Mandaz Odesláno včera v 14:12 Nahlásit Odesláno včera v 14:12 Já xzone jednou škaredě zmrdal a od tej doby mi hry posílají v kartonové krabičce a eště jsou omotané bublinkáčem Akumazensho reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno včera v 14:54 Junior Moderators Nahlásit Odesláno včera v 14:54 Já dal alzake, bo bylo za 1750kč a kdyz jsem to videl na volno v boxu tak byl jsem zhrozen. ale cajk Citovat
Akumazensho Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Njn, moje blbost. Presne kvuli tomu co se mi stalo sem to nechtel brat pres Alzu do boxu. Tohle jsem od XZone necekal. Mel sem to vzit z JRC, tam vetsinou posilaji bucke v kartonovy krabicce. Plast vymenim a dulek v bucku nejak rozchodim, ale zamrzi za ty prachy... Citovat
Mandaz Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Zkus jim napsat a poslat foto, možná dopošlou nový kus. Podobně mi doposlali tuším na dragons dogmu2. A i u něj měli uvedeno že už byl rozebrán v předprodeji. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 1 hodinou Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 1 hodinou tak reklamoval bych, neni to zboží za 50kč ať se snaží Citovat
Akumazensho Odesláno před 17 minutami Nahlásit Odesláno před 17 minutami Dik, to prubnu, ale moc sanci tomu nedavam… Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.