Mandaz Odesláno Říjen 2 Nahlásit Odesláno Říjen 2 Klíčenka větší, ale gumovoplastová, skoro stejný matroš jako cedulky co mají krávy v ušách numi reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pondělí ve 15:05 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Pondělí ve 15:05 V 2. 10. 2025 at 15:40, mirai_trunks napsal: Já v pondělí posílal hru zásilkovnou a dneska si pán na druhé straně republiky vyzvedl tričko. Takže tleskáme a jdeme reklamovat. jsem zvědaf. Tak tričko.se mi vrátilo na pobočku zásilkovny a zádilkovna se neozvala zatím. tak nevím, vyzvednout triko a tvářit se radostne? Citovat
Crashíčeq Odesláno Úterý ve 07:51 Nahlásit Odesláno Úterý ve 07:51 Jestli je to tricko Gucci, tak by ti za to na Vinted nekdo mohl stovku s postou dat. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Úterý ve 08:06 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Úterý ve 08:06 No, vyzv3el jsem to a myslim, ze je to Vinted zasilka. zadna faktura nic jen triko v pytliku. Citovat
miz012 Odesláno Úterý ve 09:20 Nahlásit Odesláno Úterý ve 09:20 Jakoze zasilkovna zamenila baliky? To se mi stalo posledne s obj z CZC... a nikdo za nic nemuze a neresi. Od te doby zasilkovnu ignoruju. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Odesláno před 21 hodinami Číňani navařili Crashíčeq a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 11 hodinami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Alzak good. rano bylo v boxu. Buček takovej filmovej, hra je v modrem obalu s anglickym psanim a jeste ta 3d pohlednica. za 800 good, pokud v Smartu dostanu tech 370kč za hru ve vykupu jeste lepsi Martinoslav a esmo reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 5 hodinami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 5 hodinami 1379kč ve smart. geralt 370+150 bonus Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 5 hodinami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 5 hodinami ? nakupni cena bf6 Citovat
miz012 Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Divne, C.B. maji asi jiny metr Ja se dival, ze za Z3 GOTY davaji 270 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 1 hodinou Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 1 hodinou todle se bere jako anglicka verze. kukni Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.