Mandaz Odesláno Říjen 2 Nahlásit Odesláno Říjen 2 Klíčenka větší, ale gumovoplastová, skoro stejný matroš jako cedulky co mají krávy v ušách numi reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 6 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 6 V 2. 10. 2025 at 15:40, mirai_trunks napsal: Já v pondělí posílal hru zásilkovnou a dneska si pán na druhé straně republiky vyzvedl tričko. Takže tleskáme a jdeme reklamovat. jsem zvědaf. Tak tričko.se mi vrátilo na pobočku zásilkovny a zádilkovna se neozvala zatím. tak nevím, vyzvednout triko a tvářit se radostne? Citovat
Crashíčeq Odesláno Úterý ve 07:51 Nahlásit Odesláno Úterý ve 07:51 Jestli je to tricko Gucci, tak by ti za to na Vinted nekdo mohl stovku s postou dat. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Úterý ve 08:06 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Úterý ve 08:06 No, vyzv3el jsem to a myslim, ze je to Vinted zasilka. zadna faktura nic jen triko v pytliku. Citovat
miz012 Odesláno Úterý ve 09:20 Nahlásit Odesláno Úterý ve 09:20 Jakoze zasilkovna zamenila baliky? To se mi stalo posledne s obj z CZC... a nikdo za nic nemuze a neresi. Od te doby zasilkovnu ignoruju. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Čtvrtek ve 18:52 Nahlásit Odesláno Čtvrtek ve 18:52 Číňani navařili Crashíčeq a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pátek ve 05:17 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Pátek ve 05:17 Alzak good. rano bylo v boxu. Buček takovej filmovej, hra je v modrem obalu s anglickym psanim a jeste ta 3d pohlednica. za 800 good, pokud v Smartu dostanu tech 370kč za hru ve vykupu jeste lepsi Akumazensho, esmo a Martinoslav reagoval na 3 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pátek ve 11:10 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Pátek ve 11:10 1379kč ve smart. geralt 370+150 bonus Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pátek ve 11:22 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Pátek ve 11:22 ? nakupni cena bf6 Citovat
miz012 Odesláno Pátek ve 12:49 Nahlásit Odesláno Pátek ve 12:49 Divne, C.B. maji asi jiny metr Ja se dival, ze za Z3 GOTY davaji 270 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pátek ve 14:49 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Pátek ve 14:49 todle se bere jako anglicka verze. kukni Citovat
miz012 Odesláno včera v 16:55 Nahlásit Odesláno včera v 16:55 Uz si nesu Oblivion. Alzak byl rychlej Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno včera v 17:00 Junior Moderators Nahlásit Odesláno včera v 17:00 Prej na disku je jen uvodni vezeni a zbytek se musi stahnout Citovat
Akumazensho Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Jeste, ze jsem to na posledni chvili stornoval a chtel jsem pockat na slevu. Ted uz ani ve sleve. Podvod jako prase. https://indian-tv.cz/clanek/bethesda-lhala-na-disku-the-elder-scrolls-iv-oblivion-cyjzbd Citovat
miz012 Odesláno před 7 hodinami Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Jako chapu vase rozhorceni... taky z toho nejsem "na vetvi", ale jako kdyz chci fyzicky krabicku, tak je zbytecny resit obsah (pokud mate odpovidajici net). Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno před 7 hodinami Moderators Nahlásit Odesláno před 7 hodinami Az to jednoho dne zniceho nic stahnou z online prodeje, tak se krabicky anjednou budou exht hodit Akumazensho reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 6 hodinami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 6 hodinami to predpoklada, ze to za tech 20let bude na čem hrát. bude již Neurolink davnou Citovat
Akumazensho Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Taky jde o to, ze to inzerovali a stale jeste inzeruji, ze zakladni hra je na disku. Citovat
numi Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Odesláno před 2 hodinami Já tohle naštěstí kupovat nebudu, ale já mám raději fyzické kopie hry. Jde o to že když mě hra nechytne tak ji prodám což při digitálu nejde. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno před 2 hodinami Moderators Nahlásit Odesláno před 2 hodinami před 4 hodinami, mirai_trunks napsal: to predpoklada, ze to za tech 20let bude na čem hrát. bude již Neurolink davnou Ono to ale nemusi byt ani za 20 let. Jsou caste pripady her, kdy to proste najednou stahnou treba kvuli pravum na nejakou hudbu a nazdar. A bazarovy disky pak splhaj na cene Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 1 hodinou Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 1 hodinou V dnešní době remástru bych se nebal. nas Sony pumpne jeste 3x na vsecky hry co jiz vydala minimalne. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.