liborpoulik Odesláno Únor 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2022 To je tady právě zakázané dávat odkazy.Bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos323 Odesláno Únor 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2022 Hru pkg do Ps ka dostanem cez ext hdd? Psko zoberie aj ntfs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2022 Ano přes ext.HDD nebo USB Flash ale pozor, formát ExFat. Taky funguje Remote Package Installer po síti, ale je to dost pomalé a jedno PS4 mi při uploadu shořelo carlos323 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos323 Odesláno Únor 19, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2022 Keď budem chcieť urobiť Jailbreak tak sa norm. pripojím na internet ale hodím tam tie ip adresy aby som sa nepripojil na psn?A keď všetko prejde vyberiem klúč?A toto opakovať po každom vypnutí ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 20, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2022 Ano a musíš mít FW 9.0 případně nižší. Některé stránky s JB se umí automaticky nahrát do Cache, takže pak můžeš mít PS odpojené od netu, JB se spustí z cache a je to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos323 Odesláno Únor 24, 2022 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2022 (upraveno) Ahojte úspešne som Jailbrakeol . Nainštaloval som Just dance 2020 ale keď chcem pripojiť telefón tak sa chce ps ko prihlásiť do psn.Dá sa to nejako obísť? Just dance 2018 ide aj bez Psn Upraveno Únor 24, 2022 uživatelem carlos323 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos323 Odesláno Březen 14, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2022 Ahojte pri tých väčších hrách nad 20GB mi pri inštalovaní hádže chybu CE-36244-9 také menšie detské išli nainštalovať. Neviete čo s tým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Březen 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2022 Podle kódu chyby to vypadá na "Corrupted error" = špatně stažený balíček, možná pro jinou zemi atd. Na netu je hodně návodů, jak se tohoto zbavit, zkusil bych ještě jiný balíček případně jestli je dost místa na HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos323 Odesláno Březen 15, 2022 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2022 Sťahujem cez qBitorrent a tým hrám čo nešli som skúsil dať vynútiť opätovnú kontrolu a čuduj sa svete po tomto obidve hry už išli.Takže asi len qBitorrent spravil nejaké chyby pri sťahovaní, ktoré potom aj opravil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos323 Odesláno Duben 12, 2022 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2022 Ahojte aké cusa má Days Gone s českými titulkami? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cukrik Odesláno Srpen 21, 2022 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2022 Je už nějaký vyšší jailbreak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Říjen 7, 2022 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2022 Momentáně jailbreak funguje na firmwaru 9.00 a nižším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Leden 16 Nahlásit Share Odesláno Leden 16 Ahojte, lze provest downgrade FW 11 na FW 9.0 ? Predpokladam ,ze ne. Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Leden 19 Nahlásit Share Odesláno Leden 19 Pokud vím, tak bohužel zatím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volda Odesláno Září 8 Nahlásit Share Odesláno Září 8 V 2. 1. 2022 at 18:14, OrHoro napsal: Můžu se ještě zeptat? Nemám problém si koupit nějakou originálku, pokud je za dobré peníze, třeba 2nd hand. Nemám potřebu mít stovky her zadarmo, které pak ani nebudu hrát, protože mě nebaví. Říkám si, co kromě toho mají tydle jailbreaky za výhody a nevýhody? Co jsem tak zatím zjistil. Výhody: - Mraky her zadarmo (warez) - Možnost modování, češtiny, cheatování Nevýhody: - Nefungují novější hry, patche - U spousty her online/multiplayer - U spousty her nefunguje řada funkcí, které vyžadují připojení na net Jdou vůbec hrát originál hry? Alespoň z BD? Na PS Plus nebo EA Play můžu asi zapomenout, co? Mě by to lákalo kvůli těm češtinám a módům, kvůli těm warez hrám ani moc ne. Nebo pokud, tak jen jako demo, jestli se mi to bude líbit a pak si to koupit, když jo. Takhle to dělám i na PC. Na vyzkoušení je to supr. Buď si to pak koupím, nebo smažu. Zapomněl jsem na něco? Ještě jsem četl, že prý na tom pak mají jít hrát hry z PS2/PS3. Taky jen warez nebo můžu použít i originál DVD/BD, které už mám? A ještě mě teď napadlo: Pod nejnovějším hacknutým FW (např. ten 9.00) jde hrát všechno, nebo je každá hra dělaná pro jinou verzi a není to ani zpětně kompatibilní? Ahoj. Prosímtě, neměl bys nějaký návod na instalaci PC češtiny do PS hry? Četl jsem někde o GTA IV na PS 3, ale nikde jsem žádný rozumný návod nenašel. Díky moc předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jizzy Odesláno Září 22 Nahlásit Share Odesláno Září 22 V 8. 9. 2024 at 13:00, Volda napsal: Ahoj. Prosímtě, neměl bys nějaký návod na instalaci PC češtiny do PS hry? Četl jsem někde o GTA IV na PS 3, ale nikde jsem žádný rozumný návod nenašel. Díky moc předem Ahoj, toto bohužel není možné obecně. Technicky jsou cesty, kdy pomocí nějakých externích nástrojů a díky dnešní AI je možné mít textový překlad u jakékoliv konzolové hry - zkus (Nejsem autorem videa a nemám s autorem nic společného). PS: Nemám odzkoušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 22 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 22 Tak zo je zajímavý přístup k překladu.. akorát koukat ještě jednou na toho pána co to ukazuje, tak si dám radši lobotomii. Babiš v kšiltovce hadr.. Jizzy reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.