tofi Odesláno Březen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 The Crew 2 | Register to the Betahttps://thecrew-game.ubisoft.com/the-crew-2/en-gb/beta/index.aspx Martinoslav a SAIXX reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2018 Mám 3 volné pozvánky kdo chcete pište nebo přidávejte https://club.ubisoft.com/en-GB/profile/SAIXX_CZ EDIT - volné ještě 2 pozvánky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 31, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 ja bych mel o jednu zajem, dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 31, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 @tofi - chtěl jsem poslat ale ukazuje mi to, že jsi zaregistrovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Květen 31, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 ja se totiz uz kdysi registroval jenze oni mi neposlali klic :-( ale uz se mi to stahuje, nasel jsem ten klic ve svem profilu na ubisoft strankach takze cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Taky mám eště dvě pozvánky kdyby měl někdo zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 před 42 minutami, Mandaz napsal: Taky mám eště dvě pozvánky kdyby měl někdo zájem Bral bych díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 hoď mi do pmky tvůj nick na ubi, jde to poslat pouze přes inva v přátelích EDIT: zatím zamluvené obě EDIT2: jedna fuč, u druhé čekám na Hermikovu odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Mám zatím 3 pozvánky kdyby někdo chtěl... jak je zmíněno výše, pokud se někdo registroval tak mu to nepůjde poslat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Tak odehrál jsem zatím cca půlhodinku a za mne velice příjemné překvapení. Ovladatelnost je sice arkádová, ale zábavná. Po chvilce jsem neměl problém s žádným přibližovadlem. Hratelnost taky ujde a grafika je pěkná. Ještě uvidím, ale asi to bude day one koupě. Velice mne potěšila i možnost změny pohledu na zpoza volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Na redditu jsem četl, že je hodně ztrát připojení k serverum a vykopává to lidi, ale asi nejvíc na PC, jak to vypadá na konzoli? Neodpojuje se to? Dostanu se k tomu až navečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Za cca hodinku a půl mne to nevykoplo ani jednou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Tak to je positivní, to by mohlo být v pohodě. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Taktez mam moznost lidi, pripadne mam primo klic ke stazeni. Jestli mate zajem napiste zpravu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohnal.karl Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Můžete mi někdo poslat klíč? A kde a jak stáhnu tu betu? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mephis Odesláno Červen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2018 Poprosil bych taky o jeden klíč, kdyby někdo měl. Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2018 hermik sa den a něco neozývá, tak mi napiš pmkou tvůj nick na ubisoftu a já ti pošlu žádost o přátelství, až ji potvrdíš pak ti mohu zaslat inva do bety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Vystrachal jsem 2 kody na betu, zadat primo ve storu. Mely by byt funkcni. 7NFR-9PNN-92DA 78DF-G2N8-RR2G mephis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 diky pouzil jsem prvni kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2018 Asi nepůjde hrát s volantem, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2018 Jde, ale to nechces. Zkousel jsem to s G29 a to ovladani bylo pro me zklamanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2018 Jakto? :O můžeš to nějak popsat? Nebudu to kupovat pokud mam jezdit na ovladači.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 Proste ten feedback je spatny, jakoby neni a az si v zatacce, tak zacnes citit feedback stylem, jakoby ti nekdo najednou skubl za volant. EDIT: Ja se taky tesil, ze si budu krouzit po americe pekne s volantem, ale ta hra na to neni proste delana. Je delana na gamepad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Červen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2018 Možná to do plné verze opraví, taky by feedback mohl jít vypnout nebo ztlumit na snesitenou úroveň. Stejně je to arkáda tak se bez teho obejdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Červenec 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2018 Sháním spoluhráče, primárně na online trofeje. PSN ID: LUKYNOfyi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.