Moderators drak3go Odesláno Duben 19, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2018 Nabízím k prodeji promo verzi hry God of War. Plnohodnotná hra, blu-ray disk s červeno-bílým potiskem v průhledné plastové krabičce. Cena 1.150 Kč 750 Kč. okajos a craig27 reagoval na 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2018 Cena pořád stejná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 15, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2018 Promiň, nějak mi tady tvůj příspěvek unikl. Cena 750 Kč, platí i pro ostatní. V případě zájmu napiš PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Květen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Nabizim 250 vcetne posty za PROMO (cti reklamni aka zadarmo) disk. Mysleno vazne. perrek, Assassin, NobodyAnswers a 6 others reagoval na 4 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Pánové pokud nemáte cokoliv k prodeji zdržujte se laskavě komentářů @kachnak když je ten disk bezcenný, proč vůbec mrháš časem a dáváš svojí nabídku(a že není první co tak koukám) a neseženeš si ho jinde ZADARMO? @liborpoulik napiš přímo drakovi @jostrih máš pravdu jsi OT a příspěvek jsem skryl drak3go reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Květen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 Je to druha nabidka na promo disk a myslim ze legitimni zadne namahani,nebo reknes mi jaka je malo/velko-obchodni cena promo disku?..kdybych ji mel zadarmo nenamaham se bidovanim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 17, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2018 A já kdybych ji měl zadarmo, nenamáhám se prodejem. Díky za nabídku, ale ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 25, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2018 PRODÁNO, ZAMYKÁM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts