Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jakou verzi PS4 koupit (PRO/SLIM)


riddle

Recommended Posts

Ahoj, měl bych dotaz s příchodem God of War 4 jsem se přinutil k rozhodnutí koupit si PS4. Vlastním sice 4K projektor EPSON ale pro hraní ve 4K to není. Tak že mám v plánu hrát pouze v rozlišení FullHD a HDR.

-Není PS4 PRO mrháním výkonu a nestojí to za to si připlácet, když budu hrát pouze ve FullHD rozlišení?

-Co jsem četl tak se PS4 PRO dost přehřívá.

-Plánuji hrát pouze exkluzivity PS, které nevycházejí na PC

 

Díky za jakoukoliv radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

V současné době se dá PRO pořídit za vcelku přijatelné peníze pokud se teda nebavíme o nějaké speciální edici nebo edici s hrou. Cenový rozdíl oproti klasické Slim tam je pořád větší ale vzhledem k různým vychytávkám u PRO verze bych řekl, že i na takové to obyčejné FHD hraní bude možná dnes opravdu lepší volbou. Pokud tě nelimitují finance tak běž do PRO ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednoznačně ber Pro, je to krok dopředu, nevím kde jsi slyšel že se přehřívá ale je to právě přesně naopak, má lepé řešený systém chlazení, je tišší než klasická ps4, framerate je stabilnější (nové hry už s 90% podporují Pro), je tam supersample pro FHD televizory nebo performance mód.

Slim bych bral jen v případě že hodně často měníš působiště a chceš jsi PS4 nosit sebou,jinak určitě ne,Slim má vyšší  provozní teplotu "takže je hlučnější" tj. více musí chladit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buladog jedine s čím tím dam za pravdu je tak možná ze hry jsou na Procku rychlejší toť vše. Nevím kde si prisel na to ze ma Pro lepsi chlazeni, pravé naopak. Tento"Nadstroj" patri ze všech konzoly od Sony k tem nejhorším co se tyka způsobu chlazeni. Mam 3 kousek a úplně vsechny hucely stejne při narocnych hrach. A ten kdo tvrdí ze ma tichou konzoly tak chce byt jen zajímavý ze prave o kápl na tizsi kousek. Co se tyka Supersamplingu to taky není žádná hitparáda rozdíl je nicotny.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, riddle napsal:

OK, půjdu tedy do PRO verze...:cool:

Jen co to chlazení?

Graficke orgie u některých her viz. Far Cry 5, B1, Horizon nebo GoW 4 si hold berou svou daň v podobě hlučnosti s tím nic neuděláš. Rozdíl mezi cenou Pro a Slim je zanedbatelny a do budoucna myslím dobra investice . Jinak doporucuji využit akci Sony, která nabízí u některých eshopu k Ps4 Pro GoW 4 zdarma, takže te vyjde Pročko po prodeji hry jeste cenové o 1000,- levneji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale zase nepřehánějte, ano, občas si pročko odfoukne, ale není to tak že by sa pokoušalo o start v průběhu celé doby hraní.  U zmiňovaného gow, který jsem fčera dohrál, sa pročko ozývalo hlavně v okolí dílen a při vstupu na jezero.

 

@riddle https://herni-konzole.heureka.cz/sony-playstation-4-pro-1tb/#

Nejlevnější skladem nějaká elvia, a pak  mall nebo xzone

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, Buladog napsal:

 je to právě přesně naopak, má lepé řešený systém chlazení, je tišší než klasická ps4,

Slim má vyšší  provozní teplotu "takže je hlučnější" tj. více musí chladit.

Tohle je snad blábol tohleto, možná jeden z mála kusů může být tichý, nebo na stejné úrovni jako obyčejná verze, na fóru je i vlákno kde si stěžují na to jak je PS4  Pro hlučné jak vysavač než obyčejná verze, poměr prodaných  kusů pročka může být kolik 1:10, nebo 1:8 ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu