Moderators Martinoslav Odesláno Červen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2018 Netusite nekdo, prosim, jak to bude se sberatelskymi edicemi Spidermana pro CR? Zatim nejde nikde objednat a i kdyz treba Alza sberatelku inzeruje, jinde se pise, ze ji ma mit pouze jrc. @romeno netusis neco o tom, prosim pekne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2018 Asi takto https://www.eurogamer.cz/articles/2018-05-11-sbratelka-spider-man-jen-v-jrc Známý objednával sběratelku u xzone, prakticky hned po tom, co ji nahodili na stránky, ale už mu předobjednávku zrušili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2018 Předobjenávky by měly být spuštěný 12.6 . Čeká se na odhalení té figurky co tam bude. Sice to skoro všichni nabízej už od oznámení,ale pak se asi rozhodlo počkat až všichni uvidí,co kupujou. Takhle nějak sem to pochopil . JRC sice píše že exkluzivně u nich,ale jsem si skoro sto pro jistej,že je budou mít i další prodejci ... JRC to totiž píše rádo u spousty věcí a mají je např. Xzone a další . Jako příklad třeba The Crew 2,ale viděl sem to už u pár dalších edic. Jediné co sem zatím neviděl jinde než na JRC je Steelbook edice nové Lary,ale třeba mi zase jen něco uteklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 10, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2018 Obcas neco exkluzivne mivaj, kupoval jsem tam treba Mad Maxe ve steelu, ktereho nikdo jiny nemel, ale u Sony sberatelky se mi moc nechce verit, ze by to meli jen oni, obzvlast, kdyz to ma i Alza v nabidce. Tak snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 11, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 Spiderman collectorka bude jen exklusivne v JRC. Predobjednavky ma v rezii centrala, bude to nejak spoustet ve vlnach na facebooku, tak doporucuju sledovat fb page JRC :) https://www.facebook.com/JrcCzech/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 11, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 Ja nemam facebook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Červen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 To nevadí,na tyhle stránky se dostaneš i když ho nemáš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 11, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 Kurde ale ze s tim delaj takovy tajnostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 protože vi, ze vas nemocných pribyva okajos a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 doufam,ze napali cenu. pod 5k nejdu Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 Je to židjrc očekávám 5999 a klíčenku zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 11, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2018 Ty Sony exkluzivky ale mivaj cenovku plus minus stejnou, tak jestli si v Džejársí reknou vic, tak me to nastve a useknu si levou ruku! romeno reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 Tak co, stihli jste ty vlny předobjednávek v židojrc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 16, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 Zatim byla jen ta prvni, ne? Na tu druhou zatim marne cekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 To je divný, mě psal marketák z jrc, že během června ma být více předobjednávek.Ledaže by se opravdu vše vyprodalo při té první vlně, kdy jim několikrát vlivem přetížení spadl server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 16, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 Jeste minuly tyden meli u te druhe vlny napsano “Jiz brzy”... kazdopadne jsem z toho pristupu zklamanej, tohle Sony teda fakt posrhauzovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 Zajímavé, koukám že to jejich "Již brzy" je staženo... Vždy měla Sony všeho dostatek, až letos mi přijde, že to nějak s těmi kusy limituje. Vzpomínám si na doby, kdy jsem koupil killzone 3 helghast edici za 800,-, což se už asi nepoštěstí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 nejvic vtipny, ze to je systém: pojdme sami proti sobe, akcionari asi nebudou na pristi valne hromade nadseni, ze to nejakej project manager proste blbe odhadl na kusy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 Může to být záměr, aby se všechny kusy prodaly a nebo opravdu blbě spočítaný marketing prodeje. Podle mě uměle vyvolali hype, aby získali větší předobjednávky a na poslední chvíli se objevý záhadná nákladní loď s tisícema dalších kusů pro evropský trh . Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekS Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2018 Nějaké kousky mají i na Xzone. Tak to je jenom ta s tou brašnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 17, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Tak kdo stihl/nestihl koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 V potu tváře, pod žhnoucím slunkem zahalen oblaky cementového prachu a špon z flexe jsem žhavil mobil. Želbohu můj výkonný hjůawej nejspíš roznesl servery židjrc na kopytoch a vůbec sa mi nedařilo se k nim připojit. Výsledek jak sedláci u Chlumce nebo ms se senometem. Data v háji, prcčas v háji, spálená lebeň i ruka a sběratelka v sypaču a v dračí sluji okajos, mirai_trunks, panzpohadky a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 17, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Jako to, jak jim zase spadnul server, to bylo hodne smutny, no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Spíš očekáváné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2018 U nas dostupna za 550 AED...mimo jiné jsou evidentne u obchodniku k dostani limitky konzoli (ty osklive cervene) v PRO ale i slim verzi...myslel jsem ze bude jen jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.