Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dotazník na návod  

46 hlasů

1. 1. Jak se vám návod líbí?

• Skvělé, přehledné
      37
    • Super, ale mohlo by být více přehledné
      6
    • Totálně nepřehledné
      1
    • Super, ale nevyužiji to
      2

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Mademan: Stejný problém. Stargate není možnost platit, rakušáci už sx pro nenabízí. Risknul jsem www.nds-card.com .... jak psal v uvodu spenat, žádné potvrzení na mail nepříslo .....tak čekám, jestli něco dorazí. Můžu ti pak dát vědět. Případně, pokud budeš mít zájem..... moje konzole má seriové číslo, kdy to bud půjde nebo už mám moc novou...... pokud mi to nepůjde, můžu ti to přeprodat.

Odesláno

před 16 hodinami, Calis napsal:

Mademan: Stejný problém. Stargate není možnost platit, rakušáci už sx pro nenabízí. Risknul jsem www.nds-card.com .... jak psal v uvodu spenat, žádné potvrzení na mail nepříslo .....tak čekám, jestli něco dorazí. Můžu ti pak dát vědět. Případně, pokud budeš mít zájem..... moje konzole má seriové číslo, kdy to bud půjde nebo už mám moc novou...... pokud mi to nepůjde, můžu ti to přeprodat.

Jo, pokud ti to dojde a nebudeš moct využít tak se klidně ozvi, určitě se nějak domluvíme. 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu