Martin96 Odesláno Červenec 15, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 Zjistím někde svoji IP adresu Xboxu třeba na notebooku. Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 15, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 15, 2018 Pokud z nějakého důvodu nechceš využít nastavení sítě přímo v Xboxu, můžeš využít IP scannery na počítač (pokud je ve stejné síti), stačí chvíli googlit a aplikací ti vyjede spousta. Citovat
0 jirik Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2018 Najdes ji v nastaveni Xboxu v Network Settings Citovat
0 Martin96 Odesláno Červenec 16, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2018 Já bych využil nastavení v Xboxu (ale nemám tady k tomu určenou televizi S HDMI kabelem) tak proto Chci najit tu IP adresu na notebooku (abych to z Xboxu mohl streamovat do notebooku) Citovat
0 drhanscz Odesláno Červenec 16, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2018 tak co se treba na notebooku nebo routeru podivat do ARP tabulky a porovnat MAC? Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 16, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 16, 2018 Upřímně mi to přijde zbytečně složité, nemluvě o tom, že stále velká spousta routerů ukáže jen MAC adresu bez názvu zařízení. Pokud si tedy neopsal MAC adresu Xboxu, bude mu tahle informace pravděpodobně k ničemu... Jak jsem psal výše, IP scannerů je spousta a většina z nich funguje na principu pár kliknutí. Martin96 reagoval na 1 Citovat
0 drhanscz Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Odesláno Červenec 17, 2018 no nevim, porad se mi zda jednodussi pouzit nastroje co jsou defaultne ve windows nez instalovat nejaky utility co jen zasiraj system - pokud nema desitky zarizeni na siti a nezna MAC adresu xboxu, tak co treba kratkej skriptik co udela arp -a a pingne IP adresy? Ja si to schvalne zkusil a IP Xboxu tak overil behem minuty (ale OK trochu podvadim, protoze vim, ze 50:1A:C5 je Microsoft Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 18, 2018 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2018 a ted si predstavime, ze vetsina uzivatelu nevi, jak se dostat do prikazoveho radku. nebude problem pouzit soft co popisuje spenat a pak ho odinstalovat, ne? jinak to jde nainstalovat i na mobilu. Citovat
Otázka
Martin96
Zjistím někde svoji IP adresu Xboxu třeba na notebooku.
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.