W4ST Odesláno Červenec 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2018 Tohle téma bylo vytvořeno čistě za informativním účelem k diskuzi, pokud sem vůbec někdo zavítá, a otázka je jasná. Máte ještě PSP? Paříte na něm případně něco nebo ho máte jen tak hozený v šuplíku? Mně se moje poslední PSP podařilo náhodou koupit za pár stovek cca před 3 lety a vím, že už si ho nechám minimálně z nostalgie. Leda, že by zázrakem získalo nějakou významnou hodnotu aby se mi ho vyplatilo zase střelit, ale to nejspíš nehrozí. Co jsem ho koupil, mám rozehráno GoW, GTA a MotorStorm, což jsou pro mě jedny z nej titulů a sem tam si tak ještě zahraju, takže jsem ho definitivně stále neodepsal, ačkoli Sony to ukončením prodeje oficiálně udělalo v roce 2014. S malou slzou u oka rád vzpomínám na dobu před cca 9 lety, kdy PSP ještě frčelo na plný čáře a já si ho v té době pořídil poprvé. To byla zhruba doba, kdy tým M33 u FW 5.00 ukončil vývoj CFW, převzal to tým "GEN" a stažený hry se musely pouštět přes tzv. ChickHEN na FW 5.03... A jak jste na tom se vzpomínkama vy? Snad se tu nějaké reakce dočkám, vím, že je to tu celkově vymřelý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2018 Jasny, stale na nem parim...:) Hlavne teda homebrew a emulatory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 30, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2018 Stále si občas dám Rock Band Unplugged, nebo třeba Star Wars: The Force Unleashed... Byť obojí na Vitě (PSP jsem poslal v rodině dále :D), některé emulátory (viz třeba emulátor GBA) jedou paradoxně líp pod PSP systémem, než jako nativní homebrew na Vitě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2018 JJ PSP je klasika. Ale taky hlavne emulatory na tom jedu (CPS1 + 2) atd... Mam zachovalou 2000ku a nemenil bych. I kdyz cca rok a pul zpatky jsem si jeste do sbirky poridil GOcko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W4ST Odesláno Červenec 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2018 Tak pročítám, že "frčí" emulátory... Ty šly po celou dobu tak nějak mimo mě, ale asi se na ně teda dodatečně podívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2018 Ty jsou TOP... Na Final Fight (CPS1) jsem vyrostl a pak taky Dungeon and Dragons - Tower of Doom (CPS2). Clovek by nerekl, ze jde udelat s 1.5 MB... resp. 10 MB u TOD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Říjen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2018 Bracho stále hráva na PSP. Ja už iba na Vite ale hrávam tam aj hry z PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2019 Dnes jsem si koupil na páření při cestovani. Na mobilu hraju děsně nerad. Poradili byste mi nějaké zajímavé emulatory a hry? Teď hraju crasha z ps1 a super maria wolrd z SNES. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 Warioland 4 na GBA emulátor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 Stahni si emulator automatovek CPS1 ;) Na Final Fight a dalsi nedam dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Leden 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2019 Narval jsem tam Warioland a PS1 hry. Napříkald RE 1,2,3 a MGS.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UgandaF24 Odesláno Červen 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2022 ROK 2022 a já si dnes pořešil PSP 3004 s hackem.... Měl jsem za svůj život 2 PSP , vždy 2000 s hackem..... ale nedalo mi to a musel jsem si koupit další ....prostě mi to chybí BTW: je mi 31 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červen 10, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2022 Já mám ve skříni PSP Street s asi dvacítkou originálek a občas to aspoň nabiju ze sítě, jinak na to není čas no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červen 13, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2022 njn, taky mam psp 2000 i go a 2x vitu... dalsi nepocitam (radeji). Pravidelne dobijim, sem tam neco zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červenec 16, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2022 Taky jsem si sehnal PSP 2004 jako retro vzpomínku a hodlám na něm hrát mám tam nějaké resty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Červenec 17, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2022 @plankton Už jsi dohrál autodráhu, tak jsi se vrhnul na další rest? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červenec 29, 2022 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2022 @werty Autodráhu jsi dohrál možná ty , ale já hodlám dohrát třeba God Of War atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.