GluckCZ Odesláno Srpen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2018 Ahoj, nevíte kde by se dali sehnat nějak levněji digitální verze? Nebaví mě pořad přehazovat karty a pořád je sebou tahat. Bylo by fajn mít nějaký rovnou v konzoli. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Srpen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2018 Napadá mě jen změnit region účtu. U nás moc výrazné slevy nejsou v jiných regionech ano např. US JPN apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2018 Našel jsem tohle. Myslíte, že by to mohlo být ok? Recenze na stránku nic moc... Key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Srpen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2018 To je těžko říct s touhle stránkou zkušenosti nemám a osobně se snažím klíčům na hry vyhnout je zde riziko že klíče fungují pouze pro daný region (US,JPN,EU apod) tohle je ovšem problém hlavně konzolí. Pokud to jde snažím se nakoupit na ofiko obchodu dané platformy. Který region je nejvýhodnější na to ti už bude muset odpovědět někdo kdo má s tím větší zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2018 Taky jsem chtěl koupit na obhcodě určeném nám ale ty ceny jsou strašný. No uvidím když nikdo neodpoví půjdu radši do krabičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Srpen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2018 To je právě ta nevýhoda kdyby byly akce podobné jako na steamu se stejnými slevami bylo by to super. Ale raději mám krabicovky kde po dohrání pořád prodáš za super cenu. Co se v případě jiných konzolí moc nedaří. Nehledě na fakt že si za krabice můžeš nabrat body a ty pak utratit v obchodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Srpen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 V 16. 8. 2018 at 7:20, tbbc napsal: To je právě ta nevýhoda kdyby byly akce podobné jako na steamu se stejnými slevami bylo by to super. Ale raději mám krabicovky kde po dohrání pořád prodáš za super cenu. Co se v případě jiných konzolí moc nedaří. Nehledě na fakt že si za krabice můžeš nabrat body a ty pak utratit v obchodě. Na krabice nabrat body? Jak to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Srpen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2018 Koupíš hru funguje to jen u nové cartridge a když zmáčkneš + tak v nabídce (kde můžeš smazat hru apod.) té hry je záložka My Nintendo Rewards Programme a zde si zvolíš Earn Points. Romix reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2018 ano my nintendo club tedy ty zmíněné body le ty pravděpodobně už nějaké muíš mít jelikož každejswitch je vázanej k nějakému účtu pokud jsi už přes něj někdy nakupoval (si tedy myslím) asi za 3 registrované krabicové hry jsem dostal slevu 9 korun..boží co? :D..ale pokud nakupuješ digitální hry dostaneš slevu ještě větší.. počet bodů atd..se dozvíš na my.nintendo.com Zkus mexický nintendo eShop pokud ale nemáš blokovanou kartu nebo eshop kody s penezama určený pro mexiko (které asi ani neexistuji) tak asi mas smulu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Tak jsem zkusil jednu stránku. Hry tam stojí 800,- po zaplacení pošlou účet na kterém je hra. Po přihlášení stáhnu hru a můžu hrát na svém účtě. Až ověřím zda to tak je a funguje dám odkaz kdyby někdo měl zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 25, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 tohle funguje. ale je to podobne jako snucty na ps4ce, vetsinou jsou kradene a nebo hry kopovany pres kradene kreditky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Srpen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Jojo, toto doporučuju ... nejrychlejší cesta k HW banu konzole kromě cheatování :). Kradené účty / kreditky atd, případně občas nějaký účet země, která má opravdu nízké ceny. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 No zkusim uvidim kdyžtak dostanu ban a udělám si CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 25, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 co rownou to cfw a neresit to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Už mě to jednou napadlo, že do toho půjdu. Ale hraju splatoon 2 po netu a jak se znám jednou bych zapomněl vypnout net a dostal bych ban. Zkusím to takhle už se mi hra stahuje schválně jsem koupil splatoon až se nainstaluje zkusím po netu a uvídím třeba bude vše v pohodě. Stranka kde jsem hru zakoupil TADY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Tak za mě ok online a vše okolo funguje tak uvidim co časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Srpen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Stahovat si hru přes cizí ucet? pochybuju ze ti to pujde. nintendo ucet muze byt zaroven aktivni pouze na jedne switch konzoli takze pokud sis stahoval nejakou hru z ciziho uctu tak uz to ten dotycnej zaznamenal. Fungovat to nemůže. Ten Cizi ucet se da pouze celý přemístit ze switche na switch. Proste jdi do cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.