Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 30, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2020 Naformátuj kartu na FAT32 a udělej reflash firmwaru s exFAT přes ChoiDujourNX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesker Odesláno Říjen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2020 před 3 hodinami, spenat napsal: Naformátuj kartu na FAT32 a udělej reflash firmwaru s exFAT přes ChoiDujourNX. A spustí se normálně switch když tu kartu naformátuju ? Nejsou na ní nějaká data nutná ke spuštění ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2020 Jasně že spustí.Vložíš tam co potřebuješ znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 10, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2020 Téma opět aktuální, nicméně budu ještě upravovat, zejména kvůli neaktuálnosti Atmosphére updateru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doommaster Odesláno Prosinec 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2020 Ahoj všem, omlouvám se pokud jsem jen špatně hledal ale mám dotaz k aktualizaci. Mám nainstalovaný FW ve verzi 8.1.0 AMS 0.9.3 Hry instaluju přes Gold Leaf - u nových her se mi stává, že nejdou nainstalovat (napadlo mě, že mám starší FW) - je moje doměnka správná? Je nutné FW a AMS aktualizovat? Udělám to abych nepřišel o uložené pozice ve hrách a o nainstalované hry? Moc děkuji za čas a za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 3, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2020 Ahoj, co konkrétně znamená, že nejdou nainstalovat? Zahlásí ti nějakou chybu? V každém případě v kompatibilitě problém být může, 8.1.0 už je přeci jen starší FW, takže bych aktualizaci jednoznačně doporučil. O nic nepřijdeš, tady na fóru je návod, jak aktualizaci FW provést. Následně pouze aktualizuješ Atmosphére. V každém případě ti doporučuji ještě chvíli vyčkat - dnes vyšel Atmosphére na verzi 11.0.0 a teď už se čeká jen na sigpatches. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doommaster Odesláno Prosinec 3, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2020 Ahoj, díky za super rychlou reakci. Hlásí to chybu Description: invalid PFS0 (NSP) (4535) Podařilo se mi teď nainstalova Hyrule (ale paper mario a mario allstars ne). Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 3, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2020 Nejdřív bych zkusil instalaci přes Tinleaf Installer (namísto Goldleafu). Pokud to nezabere, vyčkej na update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 4, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2020 Téma aktualizováno na Atmosphére 0.16.0 (Pre-release) podporující FW 11.0.0 @Doommaster: Teď už můžeš updatovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Prosinec 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2020 Veľká vďaka za poslednú aktualizáciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2021 prosím o radu... switch mi nevidí .nsp súbor na SD karte, ide o update hry. základný súbor s hrou vidí ale update už nie.... neviem či to súvis ale awoo instaler mi píše pri vstupe "Applet mode not supported"? Atmosphere mám poslednú aktualizáciu. Ak niekto vie čo s tým budem rád. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Leden 13, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2021 Vypni applet mode před startem Awoo installer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2021 V 13. 1. 2021 at 20:17, Anubis1 napsal: Vypni applet mode před startem Awoo installer. a to sa ako robí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2021 Hlavně je Awoo už historie.Nainstaluj poslední Tinfoil 11 a máš klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 17, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2021 V čem je to historie? Poslední update vyšel v půlce prosince a stále je bezproblémů funkční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 17, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2021 všetko som preinštaloval aj sa mi podarilo vypnúť applet mode ale stále mi nejdú spustiť niektoré hry píše mi "Could not start software. Please try again from the HOME Menu" a stále nievidí niekoré súbory .nsp před 45 minutami, Rescueman napsal: všetko som preinštaloval aj sa mi podarilo vypnúť applet mode ale stále mi nejdú spustiť niektoré hry píše mi "Could not start software. Please try again from the HOME Menu" a stále nievidí niekoré súbory .nsp a to isté mi píše aj pri spustení Tinfoilu... a mám poslednú verziu Tinfoil 11 a po tomto oznámení mám pri Tinfoile výkričník, kliknem na tinfoil a píše mi "Corrupted data has been detected. Pleace run a check for corrupt data" Dám Check a napíše že Corrupted data was found. ( Error Code: 2016-0602) dám ok ale tu narazím na zablokovaný switch (BAN)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2021 Tinfoil bez problémů nainstaluje některé poslední updaty nových her( dooom eternal update) a awoo se nechytá.( 10.2 firmware) Proto už awoo nemá cenu mít ve switchi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 18, 2021 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2021 To bude problém u tebe - s Awoo (resp. forkem Tinleaf) nemám problém ani na nejnovějším FW (11.0.1) a Doom Eternal mám též (vč. aktuálního updatu v1.2). Osobně upřímně Tinfoil nemusím, ale konec konců je na každém, co se rozhodne používat. Pro mě to bude nadále Awoo V každém případě téma aktualizováno, odstraněn Atmosphére-updater, který na Atmosphére 0.17.0 a vyšším pozbývá smysl (již nejde aktualizovat Atmosphére přímo ze systému). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2021 U mě nikoliv.Spoustě lidí přes Awoo nešlo instalovat nové updaty.( na gbatempu a redditu) a proto doporučovali Tinfoil.Já používám instalátor SXOS.Ale ať každý používá co chce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brouczech Odesláno Leden 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2021 Ahoj, mám stejný problém - také chyba "Could not start software".... Našel jsi prosím nějaké řešení? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Únor 1, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2021 Znovu som stiahol Atmosphere a aktuálny sigpatches a vačšina hier mi už ide ale nie všetky.... A neviem čo mám z Tinfoilom lebo v menu na ľavej strane nemám kolónku "new games" pozeral som návody ale nedarí sa mi to rozchodiť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Únor 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2021 aktualizoval som atmosphere a už mi vôbec nejde tinfoil.... ale hry idú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Únor 7, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2021 Ahoj, jenom doplním, že jedu pořád na FW 10.0.04 + AMS 0.13 + Awoo, sypu tam poslední gamesky 2021 a v pohodě... spenat reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TMLeaf Odesláno Únor 14, 2021 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2021 Ahoj, je tu, prosím, spenat? Potřeboval bych soukromě poradit... mám sem napsat mail nebo tak? Sorry, už vím, napsal jsem soukromě. Omlouvám se všem, jsem tu nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2021 Kdyz to neni moc intimni, tak to napis sem Lazyt reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.